Yrityksille

Mikä Tosine ry?

Jo vuodesta 1959 asti toiminut Tosine on yksi vanhimmista ja aktiivisimmista ainejärjestöistä Jyväskylän yliopistossa. Yhdistyksen jäsenet ovat Suomen historian, yleisen historian tai taloushistorian pääaineopiskelijoita, jotka valmistumisensa jälkeen sijoittuvat mm. erilaisiin opetus-, tutkimus- ja asiantuntijatehtäviin niin yrityksiin, julkiselle puolelle kuin järjestöihinkin.

Näkyvin toimintamuotomme on erilaiset tapahtumat, joita järjestämme runsaasti ympäri vuoden opiskelijoiden virkistykseksi ja hyödyksi.

Yhteistyömahdollisuudet

Tosine tarjoaa monia erilaisia mahdollisuuksia yhteistyöhön. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta jokaisen yhteistyökumppanin olisi vaivatonta löytää itselleen sopivin tapa olla mukana tekemässä kumpaakin osapuolta hyödyttävää yhteistyötä.

Mainospaikka haalareissa on perinteinen tapa saada omalle yritykselle tai järjestölle näkyvyyttä pienellä panostuksella lähes ikuisesti. Tosineen julkaisemaan, kaksi kertaa vuodessa ilmestyvään lehteen on mahdollista ostaa mainospaikkoja, jotka tavoittavat laajan yleisön sekä opiskelijoiden että Historian ja etnologian laitoksen henkilökunnan keskuudesta. Osallistuminen Tosineen järjestämien tapahtumien sponsorointiin on mainio tilaisuus saada omaa nimeä, tuotteita ja palveluita laajan ihmisjoukon tietoisuuteen.

Tosineelta löytyy reipasta talkoohenkeä ja olemme valmiita suorittamaan erikseen sovittavia työtehtäviä. Lisäksi jäsenistöllämme on paljon erikoisosaamista, jota yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus hyödyntää.

Aktiivinen ja luotettava yhteistyökumppani

Miksi tekisit yhteistyötä juuri meidän kanssamme? Pyrimme yhteistyöhön, joka hyödyttää mahdollisimman paljon kumpaakin osapuolta. Tosineen yritysyhteistyö perustuu avoimuuteen ja pitkäjänteisten suhteiden ylläpitoon. Yhteistyökumppanit ovat meille tärkeitä ja haluamme olla edesauttamassa toimintasi menestymistä.

Lisätietoja:

yritysyhteistyövastaava Kari Roikonen

kari.f.roikonen [at] student.jyu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *