Tapahtumien ilmoittautumisen pelisäännöt

Tältä sivulta löydät Tosineen tapahtumien Ilmoittautumisen pelisäännöt

Ilmoittautumisen pelisäännöt

Ilmoittautumisen pelisäännöt ovat sitovia hallituksen linjauksia. Kun ilmoittaudut Tosineen järjestämään tapahtumaan, sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja:

-Tosineen jäsenet ovat etusijalla, mikäli tapahtumassa on rajoitettu määrä paikkoja.

-Ilmoittautunut on sitoutunut maksamaan tapahtuman mahdollisen osallistumismaksun ilmoitetulle tilille vaaditulla viitteellä/viestillä tai muulla ilmoitetulla tavalla eräpäivään mennessä.

-Ilmoittautuminen tulee perua ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Mikäli ilmoittautunut joutuu perumaan tapahtumaan osallistumisensa ilmoittautumisajan päätyttyä (esimerkiksi sairastapaukset ja muut vastaavat), on hänen ilmoitettava tästä tapahtumanjärjestäjälle.

-Mikäli peruuttamista ei hoideta ilmoittautumisajan puitteissa, on ilmoittautunut velvoitettu maksamaan osallistumismaksun, vaikkei tapahtumaan osallistuisikaan.

-Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautunut henkilö voi myydä oman paikkansa eteenpäin (pois lukien erikseen ilmoitetut tapahtumat, joissa henkilökohtaiset tiedot relevantteja, ilmoitetaan erikseen).

-Alkuperäinen ilmoittautuja on velvollinen välittää maksuohjeet ostajalle ja hän on vastuussa, mikäli ostaja ei maksa laskua. Uuden osallistujan tiedot tulee ilmoittaa tapahtumanjärjestäjälle.

-Tosineen tapahtumissa kuvattuja kuvia julkaistaan Tosineen omissa sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa ja Instagramissa sekä Tosineen nettisivujen kuvagalleriassa salasanan takana. Ilmoitathan tapahtumanjärjestäjälle tai Tosineen tiedottajalle, mikäli et halua, että omia kuvia julkaistaan.

-Esimerkiksi ulkomaanekskursioissa ja risteilyissä ilmoittautumisohjeet voivat olla erilaiset. Näistä ilmoitetaan aina tapahtumakohtaisesti.