Jäseneksi?

Varsinainen jäsen

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen Jyväskylän yliopistossa historiaa opiskeleva henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Varsinaiset jäsenet voivat osallistua yhdistyksen toimintaan ja asettua ehdolle hallitukseen. Jokaisella varsinaisella jäsenellä on yhdistyksen kokouksissa yksi (1) ääni. Varsinainen jäsen erotetaan tai hänen on erottava sen hallituksen toimikauden loppuun mennessä, jolloin henkilö valmistuu Jyväskylän yliopistosta tai ei ole enää kirjoilla kyseisessä yliopistossa.

Liittyessään varsinaiseksi jäseneksi henkilön tulee suorittaa vuosikokouksen määrittämä liittymis- tai jäsenmaksu, joka on 15 euroa/per jäsen. Maksamiseen tarvittava viitenumero on 19156 ja tilinumero FI20 5290 1640 0316 84. Saajaksi kirjoitetaan Tosine ry. Jäsenmaksu on kertaluontoinen suoritus, jonka maksamalla opiskelija pysyy yhdistyksen jäsenenä opintojen loppuun saakka.

Kannattajajäsen

Yhdistyksen kannattajajäseneksi voi liittyä henkilö, joka on jo valmistunut Jyväskylän yliopistosta, ja on opiskeluaikanaan ollut yhdistyksen varsinainen jäsen. Kannattajajäsenet voivat osallistua yhdistyksen toimintaan, mutta he eivät saa asettua ehdolle hallitukseen eikä heillä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Kannattajajäseneksi liittyessään maksu on 10 euroa/per jäsen. Maksamiseen tarvittava viitenumero on 19884 ja tilinumero FI20 5290 1640 0316 84. Saajaksi kirjoitetaan Tosine ry. Kannattajajäsenmaksu maksetaan joka 50. vuosi.

Lisätietoja antaa Tosineen rahastonhoitaja:

Samu Ojanen – rahastonhoitaja (at) tosine.fi