Helmikuussa helisee ja maaliskuussa… ei tapahdu?

Helmikuu lähti iloisesti käyntiin kevätkokouksella, jossa myönnettiin vuoden 2019 hallitukselle vastuuvapaus. Helmikuussa käytiin myös luovuttamassa verta, valistettiin itseämme muovin vaikutuksesta luontoon ja laitettiin CV kesäkuntoon yhdessä Specian kanssa.

Tosine kävi luovuttamassa verta 7.2. Tule sinäkin ensi kerralla!
Dokkari-ilta ToNe-huoneella veti yleisöä kaikilta vuosikursseilta fukseista alkaen!

Helmikuuhun mahtui monenlaista muutakin: HOL-risteily, merkkimarkkinat, eläkekaverisitsit sekä lautapeli-ilta! Kuun viimeinen tapahtuma oli merkkien ompeluilta yhdessä Nefa ry:n kanssa.

Eläkekaverisitseillä nähtiin vaikka minkälaisia eläkeläis-asuja ja kaikilla oli hauskaa!
Lautapeli-ilta alkoi ennennäkemättömällä tavalla: tosinistit tekivät töitä vielä vapaa-ajalla! Pian vaihtuivat tietokoneet kuitenkin lautapeleihin ja kerettiin tutustua myös uuteen opetussuunnitelmaan.
Fuksit ompelivat ahkerasti merkkimarkkinoilla ostettuja merkkejä yhdessä Nefa ry:n kanssa.

Maaliskuu aloitettiin käymällä elokuvissa ja päästiin lopulta myös laskemaan mäkeä perinteen mukaisesti, vaikka keli oli vähän kuraisempi kuin aikaisempina vuosina. Ehdittiin pitää myös leffaperjantai ja Tosineella oli ensimmäistä kertaa kirppispöytä, josta tuotot lahjoitettiin JYYn kehyprojektiin.

Maaliskuun eittämättä suurin tapahtuma olisi ollut HOL-seminaari. Seminaari jouduttiin kuitenkin perumaan COVID-19 viruksen leviämisen hidastamiseksi, samoin kuten kaikki muutkin fyysiset tapahtumat ja liikuntavuorot. Tämä ei kuitenkaan estänyt hauskanpitoa, sillä Tosine on siirtänyt tapahtumansa nettiin!

Tosinistit löydät joka päivä Habbo Hotellista klo 19, ja samoin joka päivä klo 21 on Ana-tädin satuhetki Tosineen Discordissa. Linkit näihin löydät Tosineen Facebookista sekä viikkotiedote Tosinewsista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *