Tervetuloa uudet opiskelijat!

Puheenjohtajan terveiset

Mitä mahtavinta syksynalkua kaikille!

Ensinnäkin haluan onnitella kaikkia opiskelupaikasta, ja toivottaa omasta ja Tosine ry:n hallituksen puolesta kaikki tervetulleiksi opiskelemaan Jyväskylän yliopistoon! Opiskeluaika on ihmisen parasta aikaa, ja fuksivuodella on varmasti monelle aivan erityinen merkitys. Ensimmäisestä vuodesta kannattaa ehdottomasti ottaa kaikki irti! Ensimmäiset viikot yliopistossa ovat täynnä inspiraatiota ja ihmisiin tutustumista, ja sitä aikaa muistellaan lämmöllä sitten valmistumisen alla ja pitkään sen jälkeen. Nauttikaa jokaisesta hetkestä!

Tosine ry on historian opiskelijalle koti. Muistan itse tajunneeni heti ensimmäisillä viikoilla, että olen tullut oikeaan paikkaan. Tosineeseen mahtuu monenlaisia ihmisiä, ja ihan jokainen voi tuntea ainejärjestön omakseen. Tosine ry:n toiminta näkyy ehkä selkeimmin tapahtumissa, joita järjestetään opiskelijoillemme paljon. Erilaisia tapahtumia järjestetään tiheästi niin väsymättömille bilehirmuille kuin rauhallisemmista lautapeli-illoista nauttiville. Koronapandemian aikana mahtava tapahtumatiimimme on järjestänyt etätapahtumia, jotka ovat todellakin piristäneet tätä ankeaa aikaa. Suosittelenkin vahvasti osallistumaan ainejärjestömme tapahtumiin, sillä nimenomaan ne tekevät koko opiskelukokemuksesta ainutlaatuisen! Tosineen omalla porukalla pääsee myös liikkumaan ainejärjestön omilla liikuntavuoroilla. Lisäksi Tosine on järjestänyt mielenkiintoisia ekskursioita eri puolille kotimaata tai ulkomaille.

Elämme vielä toistaiseksi tätä hankalaa aikaa, mutta toivottavasti pääsemme mahdollisimman pian tutustumaan toisiimme jälleen perinteisten tapahtumien yhteydessä. Kaikesta huolimatta uskallan sanoa, että teillä on varmasti edessänne unohtumattomia kokemuksia ja mahdollisuuksia. Tulevaisuus on auki, ja historian opinnot antavat ainutlaatuiset eväät ihan mihin tahansa. Neuvon teitä ennen kaikkea ottamaan rennosti, unohtakaa stressi, heittäytykää ja ottakaa kaikki irti opiskeluajastanne!

Tutoreiden terveiset

Hei ja lämpimästi tervetuloa kanssaopiskelijaksi historian opintojen pariin! Me tutorit, Aatu, Aino ja Ella, odotamme teitä jo tarmolla. Pyrimme takaamaan teille sujuvan alun opintoihin ja autamme, jotta pääsette mahdollisimman sutjakkaasti kiinni yliopistoelämään ja tutustumaan niin vanhempiin opiskelijoihin kuin toisiin fukseihinkin. Muistakaa olla meihin yhteydessä erittäin matalalla kynnyksellä, oli kyseessä sitten epäselvyys yliopistotermeissä tai opintopisteissä – me vastaamme parhaamme mukaan ja ainakin ohjaamme oikeaan osoitteeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *