Helmikuussa tapahtui

Helmikuussa Tosineen toimintaa päästiin jo hieman paremmin avaamaan, sillä vihdoin näyttäisi siltä, että pandemiatilanne alkaa olemaan voiton puolella. Tosineen toimintaa on jälleen viety eteenpäin hallituksen kokouksissa ja esimerkiksi nettisivujen roolia viestinnässä pyritty parantamaan. Tästä esimerkkinä muun muassa Tosinews sekä tapahtumakalenteri.

Liikuntasektori järjesti tosinisteille mukavaa ulkopuuhaa, sillä tosinistit pääsivät omalla porukallaan laskettelemaan Laajikseen sekä luistelemaan Jyväsjärven jäälle. Tapahtumat sujuivat hyvin sekä osallistujat näyttivät. Säähän oli myös oikein hyvä!

Kulttuurisektori lisäksi hemmotteli jäsenistöä järjestemällä leffaekskursiota sekä suunnittelee jo kuumeisesti lähestyvää museo-maaliskuuta, jossa vieraillaan eri museossa kuukauden jokaisena viikkona. Tekemistä kulttuurin parissa on siis todellakin luvassa!

Tapahtumat ovat ottaneet selvän lähtölaukauksen, sillä koronarajoituksista ollaan luopumassa. Ennen ilonhetkeä, rajoitusten lomassa, kuitenkin järjestettiin helmikuun alussa Tosineen ihkaensimmäiset omat Zoom-olympialaiset, jossa tosinistit kiersivät joukkueissa erilaisilla rasteilla ratkoen kiperiä tehtäviä. Rastit sisälsivät muun muassa aikajärjestyksen hahmottamista sekä tiedolla pelaamista. Tapahtuma oli erityisen onnistunut ja toivottavasti myös jatkossa perinteeksi muuttuva… pian varmasti jo kasvotusten Seminaarinmäen kauniissa maastossa!

Helmikuu huipentui kevätkokoukseen, jossa edellisella hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus. Tapahtuma oli ensimmäisiä kasvokkain järjestettäviä tapahtumia, jonka vuoksi kokous keräsi paikalla erityisen paljon jäsenistöä. Kokouksen jälkeen järjestetyt viiniraxeilla oli osuutta osallistujamäärään, mutta jäsenistön kiinnostus Tosineen toimintaan sekä kehittämiseen on erityisen mieltä lämmittävää.

Maaliskuu puskee päälle rymisten ja luultavasti Tosineen toiminta päästään aloittamaan uudelleen täydellä pöhinällä. Hallituksen sektorit ovat aloittaneet syventyneen yhteistyön jäsenistön hyväksi, jotta päästään lähemmäksi normaalia Tosineen toimintaa ja arkea. Ajatukset ovat jo tulevassa ja maailmantilanteen niin salliessa pian jo ajattelemme menneitä aikoja helpotuksesta huokaisten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *