Tervetuloa uudet opiskelijat!


 

Tervehdys uudet fuksit ja onnittelut maailman parhaasta opiskelupaikasta! Olen Tosineen puheenjohtaja Noora ja minutkin tulette kohtaamaan orientaatioviikolla 🙂 Syksyn mittaan tutustutte melkeinpä väkisin Tosineen hallitukseen ja toimintaan meidän superkivoissa tapahtumissa, joista ensimmäisinä on (fuksisyksyspoileri) fuksiaiset ja kenties jopa sitsit… Nähdään pian ja mukavaa opintojen alun odotusta!

Noora Muikku

Tosine ry:n puheenjohtaja

 

Tutortervehdys

Moi, hej ja hello! Tervetuloa opiskelemaan historiaa Jyväskylään. Ollaan tutorit Jussi, Maija ja Santeri ja täällä jo odotellaan teitä! Pyritään tekemään teille mahdollisimman turvallinen ja rento ensimmäisen opiskeluvuoden aloitus järkkäämällä kaikkea kivaa. Orientaatioviikolla tutustutaan yhdessä yliopisto-opiskeluun ja yleensäkin opiskelijakulttuuriin. Ollaan täällä teitä varten ja meiltä saa kysyä mitä tahansa opiskeluun liittyvää! Laitetaan teille myöhemmin kesällä tutorkirje, jossa tulee tarkempaa tietoa syksystä ja opintojen alusta. Hyvää loppukesää ja nähdään sitte syssymmällä! 😉

Jussi, Maija ja Santeri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *