Tosineen 64. vuosijuhlat

Lauantaina 11.11.2023 vietettiin perinteisiä Tosineen vuosijuhlia. Tänä vuonna pääsimmekin juhlistamaan Tosineen 64 vuotta jatkunutta taivalta kauniissa ja tunnelmallisessa Seminaarinmäen S-rakennuksen vanhassa juhlasalissa. Illan aikana tosinistit ja avecit nauttivat hyvästä ruoasta, lämpimästä tunnelmasta sekä illan kruunanneesta vujubändistä, joka tänä(kin) vuonna oli loistava ja taitava Prahan kevät.

Prahan kevät tanssitti juhlakansaa tutuilla hiteillä läpi vuosikymmenten.

Ilta oli jälleen tunnelmaltaan lämmin, kaunis ja ikimuistoinen. Tosineen vuosijuhlat ovatkin jokavuotinen perinne, joka kruunaa tapahtumarikkaan syksyn. Tänäkin vuonna vuosijuhlat keräsivät 100 henkilön kokoisen juhlakansan ja ilta olikin kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut. Ruoasta huolehti Tosineen luotto-catering Parhaat Pidot. Markkua saakin kiittää maukkaasta ja juhlallisesta kattauksesta, joka onkin vuodesta toiseen yhtä loistava. Vuoden kuluttua päästäänkin juhlistamaan ainejärjestömme 65-vuotispäiviä, jolloin vuosijuhlat palaavat jälleen vähintään yhtä loistokkaana.

Hallitus mallia 2023 haluaa kiittää jokaista vuosijuhlavierasta kauniista, tunnelmallisesta ja onnistuneesta juhlasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *