Lokakuussa tapahtui

Tosineessa on lokakuussa rentouduttu niin vapaa-ajalla sitsien kuin elokuvien parissa. Sitsien täyttämä syksy pyynnöstä toteutui, sillä vihdoin tosinistit pääsivät sitsaamaan vuosikurssista huolimatta. Ja jotta kukaan olisi joutunut pettymään, sitsit järjestettiin jokaiselle jo tutussa ympäristössä; TIMESSÄ! Sketsimeemi-teemaisilla sitseillä nähtiin asumuunnelmia aina pikachusta Marioon, ja sitsikansa sai kyllikseen lauluista, yllätystehtävistä sekä helponsiirtymän jatkoista. Ilta oli kaiken kaikkiaan onnistunut!

Sitsikansa huumassaan!

Kulttuuripuolella katseltiin Ilokivellä Batmania. Elokuvailta keräsi hyvin yleisöä, jossa käväisi myös muita kuin Tosineen jäsenistöä. Elokuvailtojen tarkoitus onkin kerryttää opiskelijoita yhteen oppiainerajojen ylitsekin.

Koposopot ovat jälleen myös toimineet aktiivisesti edunvalvonnan ja verkostoitumisen parissa. Lokakuun aikana muun muassa järjesttiin yhteinen hengailuilta Jälkiviisaat ry:n jäsenistön kanssa, jossa tosinistit ja alumnit pääsivät matalalla kynnyksellä tutustumaan toisiina sekä juttelemaan mieltä askarruttavista kysymyksistä. Illan aikana kuultiin monia urapolkuja sekä kartoitettiin erilaisia mahdollisuuksia niiden luomiseen. Paikalla oli runsaasti väkeä ja se koettiin hienoksi tavaksi yhteistyön entistä isompaan lisäämiseen!

Koposopot järjestivät kuun lopussa myös perinteiset kopokaljat/kahvit, jossa päästiin keskustelemaan koulutuspoliittisista teemoista. Palautteet ja kysymykset pääsivät heti käytäntöön, kun laitoksen henkilökunnan kanssa päästiin myös kahvittelemaan pedakahvien muodossa!

Hengailuilta Tonella.

Marraskuun alussa Tosineessa alettiin valmistautumaan myös uusiin tuuliin kun uusi hallitus kaudelle 2023 valittiin perinteisen syyskokouksen muodossa. Kiljuraxit villitsivät vielä illan kokouksen jälkeen sekä antoi loistavan lähtölaukauksen hallituksen juhlintaan, jota joidenkin osalla saatettiin jatkaa ihan pikkutunneille saakka…

Tosine on monien turvasatama, kun tarvitaan apua vapaa-ajanviettoon ja verkostoitumiseen. Tämä kuu on taas osoittanut, että Tosine osaa paikkansa tosinistien sydämessä täyttää. Syksyn pimeyden keskellä jatketaan ryminällä toimintaa, josta moni saa apua ja piristystä opiskeluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *