Maaliskuussa tapahtui

Tosineen maaliskuu sujui niin kuin olettaa saattoikin. Erityisen lämmittävää on ollut Tone-huoneen yhteisöllinen tunnelma sekä sen tuoma vastapaino kuluttavalle opiskelulle. Koposopot ovat jälleen niin sanotusti näyttäneet kyntensä loistavan toiminnan ja yhteistyön tuumin. Tosineen jäsenistöä osallistui pedakahveille, jossa laitoksen opetushenkilöstön kanssa käytiin loistavia keskustelua opetuksen kehittämisestä ja uutuutena myös tekoälyn käytöstä opinnoissa. Hallituksen jäseniä ja rivijäsenistöä on myös koulutettu tapahtumien yhdenvertaisuuteen liittyen, jotta (jatkossakin) jokaisella on Tosineen tapahtumissa mukavaa!

Jatkoa maaliskuussa sai myös uusi tapahtumaidea – viiniä ja maalailua! Illan aikana nähtiin loistavia taideteoksia ja saatiin suunkostuketta Tosineen tarjoamana. Toiveena olisikin, että luovuuteen kannattavia tapahtumia saataisiin jatkettua osana Tosineen loistavaa tapahtumaperinnettä!

Jos Tosineessa ei ole ennen sitsattu niin nyt ainakin jokainen sitsien ystävä sai varmasti kyllikseen! Kuun puolessa välissä sekä lopussa järjestettiin sitsejä niin fantasia- kuin musiikkiteemaisesti. Illat sujuivat loistavasti ja My heart will go on -laulun kuuli varmasti jokainen Seminaarinmäellä oleskellut kanssakulkija. Sitsit jatkuivat myös huhtikuun puolelle, sillä Tosine osallistui myös sitsihuumaan poikkitieteellisesti muiden ainejärjestöjen kanssa.

Illan aikana nähtiin monenmoista fantasia-hahmoa Potterin velhomaailmasta aina Keski-Maan sankareihin saakka.
RANGAISTUS! Suomenkielisten käännösbiisien arvailua.

Kevätaurinko ja jatkuvasti sulava lumipeito näyttäisi lohduttavasti siltä, että pian katseet käännetäänkin kohti vappua. Tosineen perinteinen vappuhulina jatkuukin perinteitä kunnoittaen, saadeen tietysti hieman lisää piristettä… Tänä vuonnahan vapusta päästään nauttimaan reippaan viikon verran. Ehdottamasti jotakin mitä kannattaa odottaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *