Huhtikuussa (vapussa) tapahtui

Tosineen huhtikuu sujui niin kuin suunnitelmiin kuuluikin. Edellisten kuukausien tapaan hallitus kokousti, sektorit toimivat yhteistyössä keskenään niin edunvalvonnan kuin tapahtumien järjestämisen suhteen. Jäsenistölle jäikin mieleen yhdessä Ynnän kanssa järjestetyt Museoapprot, jossa oli mahdollisuus kiertää approtyylisesti Jyväskylän museotarjontaa. Jatkossa olisikin tarkoitus jatkaa samalla linjalla sekä kiinnisttää huomiota myös erilaisiin kulttuuri- ja ympäristötapahtumiin. Onkin mahdollista, että nämä kuuluvat Tosineen tapahtumatarjontaan tulevana syksyllä fuksien riemuksi.

Huhtikuun kohokohta sekä eniten panostettu kokonaisuus olikin Tosineen vappu, jota päästiin juhlimaan viikon ajan. Kokonaisuudessaan vappu sujui loistavasti sekä tapahtumarikkaasti, sillä tapahtumatarjonta oli monipuolinen sekä poikkitieteellinen.

Sovellettuja pihapelejä.
Ompeluillan huumaa.

Vappu aloitettiin rauhallisesti pihapelien ja haalarimerkkien ompelemisen parissa. Keskiviikkona startattiin totisesti Tosineen ja Lööpin perinteisellä Pubibussilla. Bussit kiersivät Jyväskylän alueen kuppiloita aurinkoisessa säässä. Ilta olikin virkeä sekä tapahtumarikas, sillä aktiviteetteja keksittiin aina suun kostuttamisesta sovellettuun pesäpalloon saakka.

Olihan se kuitenkin onni, että torstaina päästiin pelaamaan pesäpalloa myös virallisemmilla välineillä yhdessä Stimuluksen kanssa. Vaikka tosinistit saivatkin niellä tappion tällä kertaa, pelit alkavat muodostaa mukavan perinteen!

Pubibussissa keksittiin myös omia aktiviteetteja.
Tosine vs. Stimulus

Perjantaina elvytettiin henkiin Tosineen vanha tapahtuma, joka jäi koronan vuoksi hieman unholaan: toogabileet! Näissä bileissä herkuteltiinkin viinirypäleillä ja aktiviteetiksi järjestettiin beerbong-turnaus. Ilta oli kerrassaan loistava!

Toogabileet.

Vapun pääpäivät vietettiinkin perinteisin menoin, sillä sunnuntaina marssittiin jälleen Tosineen lipun alla seuraamaan patsaan lakitusta. Perinteitä jouduttiin kuitenkin muokkaamaan Kirkkopuiston remontin vuoksi ja sateinen sää loi päivänaloitukseen omat haasteensa. Ilta kuitenkin huipentui Mattilanniemen puistoon ja jokainen osallistunut tosinisti varmasti nautti lämmittävästä juomasta ja seurasta. Keksihän joku pystyttää puistoon myös ”reivi”teltan…

Vappupäivänä kokoonnuttiin perinteisesti Harjulle viettämään JYY:n piknikkiä. Sää olikin mukavan aurinkoinen ja edellisen päivän juhlintaa muisteltiin hymyssä suin.

Puheenjohtaja lipun ja saattojoukon kanssa.

Tosineessa vietetäänkin lomapäiviä aina elokuun loppuun saakka. Silloin aloitamme uudella ryminällä vastaanottamalla uudet opiskelijat mukaan iloiseen ja mahtavaan opiskelijaporukkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *