Tervetuloa uudet opiskelijat

Tervetuloa opiskelemaan historiaa Jyväskylään! Tosine on historianopiskelijoiden ainejärjestö, joka tarjoaa vertaistukea hissalaisilla niin opintoihin kuin vapaa-aikaakin. Seuraavana onkin luvassa tutoreiden tervehdys uusille opiskelijoille sekä Tosineen puheenjohtajan Viivin kesäinen ”moikkamoi”. Nähdäänkin läpi syksyn erilaisten hulinoiden merkeissä.


Tervehdys, ja tervetuloa opiskelemaan historiaa Jyväskylään! Olemme teidän tutorit Heikki, Otto, Malla ja Tiia. Pyrimme tekemään teille mahdollisimman turvallisen ja rennon aloituksen ensimmäiseen opiskeluvuoteen järkkäämällä teille kaikkea kivaa! Opiskelu alkaa orientaatioviikolla, jossa tutustutaan yhdessä yliopisto-opiskeluun ja opiskelijakulttuuriin. Me tutorit ollaan täällä teitä varten, eli meiltä kannattaa kysyä mitä vain opiskeluun liittyvää, mikä askarruttaa! Laitamme teille pian tulemaan tutor kirjeen, jossa on tarkempaa tietoa opintojen aloittamisesta.

Hyvää loppukesää ja nähdään orientaatioviikolla!

Heikki, Otto, Malla ja Tiia

 


Hyvät uudet opiskelijat, 

Toivotan teidät lämpimästi tervetulleiksi historian opintojen pariin! Olette tehneet mahtavan päätöksen liittyessänne osaksi Jyväskylän yliopiston historian opiskelijoita. 

Ainejärjestönä Tosine ry tarjoaa teille monipuolisia mahdollisuuksia niin akateemiseen kehittymiseen kuin sosiaalisiin kontakteihin. Tavoitteenamme on luoda yhteisö, jossa jokainen jäsen tuntee olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi. 

Tosine ry:n toiminta on avointa ja mukaan pääsee helposti. Toivomme, että innostutte osallistumaan erilaisiin tapahtumiin, seminaareihin ja projekteihin. Teillä on kaikki mahdollisuudet vaikuttaa siihen, miltä Tosine ry näyttää tulevaisuudessa! 

Historian ja etnologian laitos sekä ainejärjestömme Tosine ry:n hallitus on täällä auttaakseen teitä koko opintojen mutkikkaan polun ajan. Jos teillä herää kysymyksiä tai tarvitsette tukea opiskeluun liittyvissä asioissa, voitte aina ottaa yhteyttä niin laitoksen henkilökuntaan kuin Tosineen hallitukseenkin. 

Toivomme, että ainejärjestömme toimii teille voimavarana ja antaa teille mahdollisuuden luoda merkityksellisiä muistoja opiskeluvuosienne aikana. Yhdessä teemme tästä lukuvuodesta ikimuistoisen. 

Sydämellisesti tervetuloa Jyväskylän yliopistoon ja mukaan Tosine ry:n toimintaan! Nähdään pian <3

 

Ystävällisin terveisin, 

Viivi Kekäläinen

Tosine ry:n puheenjohtaja

 


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *