Historian Opiskelijain Liiton syysseminaari

Kuvan mahdollinen sisältö: teksti

Suomen sisällissota oli lyhyt ja verinen episodi Suomen historiassa, mutta se ei ole vain Suomen historiaa, vaan osa suurempaa kokonaisuutta, joka oli käynnissä maailmalla. Miten ylikansalliset voimat vaikuttivat sisäisten ongelmien kriisiytymiseen ja eskaloitumiseen niin Suomessa kuin ulkomailla? Tähän ja moneen muuhun kysymykseen haetaan vastauksia Patina ry:n isännöimässä Historian Opiskelijain Liiton syysseminaarissa, joka järjestetään Tampereella 16. – 17.11.

Seminaari itsessään on täysin maksuton ja avoin kaikille opiskelijoille. Tarkempi ohjelma tarkentuu lähiaikoina ja voit tutustua paremmin seminaari-tapahtumaan ja ohjelmatarjontaan Facebook-tapahtuman kautta osoitteesta https://www.facebook.com/events/254774908547008/ tai Holin sivuilta osoitteesta http://hol.fi/?page_id=2642

Joensuun syysseminaari takana

Tosine ry osallistui 14 jäsenen voimin tänä viikonloppuna Joensuussa järjestettyyn Historian Opiskelijain Liiton (HOL) syysseminaariin. Karjalasta kajahtaa! teemaa kantaneiden luentojen ja sitsien lisäksi ohjelmassa oli HOL:n hallituksen kokous. Kokouksessa Tosinetta edusti ainejärjestömme HOL-vastaava.

Todistusaineistoa tapahtumasta pääset kurkkimaan galleriasta!