Hallitus

Tosine ry:n syyskokous valitsi keskiviikkona 25.10.2017 yhdistykselle hallituksen kalenterivuodelle 2018.

Vas. takaa: Joni Markkanen, Topias Pankkonen, Venla Räsänen, Touko Saukkola ja Eetu Poso.
Vas. keskeltä: Henna Harju, Anniina Poikonen, Anna Jäntti, Sini Lahti, Hanna Juhola.
Edessä: Sanni Kupiainen
Tarkemmat sektorikohtaiset kuvat ja kuvaukset alempana.


PUHEENJOHTAJA – PRESIDENT

Sanni Kupiainen

puheenjohtaja [at] tosine.fi

Moi kaikille, olen Sanni ja opiskelen nyt neljättä vuotta. Tosineen hallituksessa olen vaikuttanut jo pari vuotta niin tapahtumavastaavana kuin varapuheenjohtajanakin. Tällä hetkellä puheenjohtajana olen vastuussa Tosineen hallituksen kokouksista, lainvoimaisuudesta sekä ylipäätään vähän kaikesta. Minulle voi tulla juttelemaan tai antamaan palautetta mistä tahansa Tosineeseen liittyvästä! Minut löytää hyvin usein meidän ainejärjestöhuoneelta ja viestiä voi laittaa myös yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen!


KULTTUURI – JA EKSKURSIOVASTAAVA, VARAPUHEENJOHTAJA – CULTURE AND EXCURSIONS, VICE PRESIDENT

Venla Räsänen

venla.rasanen [at] gmail.com

Heipä hei! Nimeni on Venla ja olen kolmannen vuoden historian opiskelija. Toimin Tosineen kulttuuri- ja ekskursio-vastaavana, sekä varapuheenjohtajana vuoden 2018 hallituksessa. Vastuualueenani on tiedottaa historian opiskelijoita Jyväskylän alueella järjestettävistä kulttuuritapahtumista, sekä järjestää jäsenistölle mahdollisuuksien mukaan ekskursioita, esimerkiksi museoihin tai historian opiskelijoita ja heidän opintojaan hyödyttäviin kohteisiin. Jos mielessäsi on mielenkiintoinen vierailukohde, josta jokaisen tosinistin tulisi saada tietää, tule nykäisemään hihasta, laittele viestiä tai vaikka s-postia.


RAHASTONHOITAJA – TREASURER

Topias Pankkonen

rahastonhoitaja [at] tosine.fi

Moikka! Olen toisen vuoden opiskelija Topias ja olen myös toista vuotta hallituksen toiminnassa mukana. Tänä vuonna toimin Tosine ry:n rahastonhoitajana. Tehtävässäni vastaan yhdistyksen taloudenpidosta yhdessä muun hallituksen kanssa ja huolehdin, että toimintaan käytetyt varat pysyvät yhdistyksen syyskokouksessa hyväksytyn budjetin mitoissa.


SIHTEERI-TIEDOTTAJA – SECRETARY & PR

Joni Markkanen

sihteeri [at] tosine.fi

Terve! Olen Joni, toisen vuoden opiskelija ja ensimmäistä kertaa Tosineen hallituksessa sihteeri-tiedottajana. Vastuualueeseeni kuuluu kokousten pöytäkirjojen laatiminen ja arkistoiminen, sekä Tosineen viestintäkanavien ylläpitäminen. Vastaan ainejärjestömme sähköpostilistoista, verkkosivuista ja pääosin myös sosiaalisen median kanavista. Minuun siis kannattaa olla yhteyksissä sähköpostilistoja koskevissa kysymyksissä, kuten liittymispyynnöistä Tosineen listalle tai jäsenistöllemme tiedotettavista asioista. Myös sivustoja ja eri viestintäkanaviamme koskevat kysymykset ja palautteen voi osoittaa minulle.


TAPAHTUMAVASTAAVA – PARTIES & EVENTS

Anniina Poikonen

anniina.e.m.poikonen [at] student.jyu.fi

Tervehdys vaan kaikille! Olen Anniina, ja tällä hetkellä on kolmannen vuoden opiskelut meneillään historialla. Toimin Tosineessa tapahtumavastaavana, ja sektorini on varmasti kaikista näkyvin. Vastuualueisiini kuuluu erilaisten tapahtumien suunnittelu ja toteutus, yhteistyö muiden ainejärjestöjen tapahtumasektorien kanssa, kaupoissa juoksentelu ja paikkojen koristelu, tietenkin yhteistyössä mahtavan tiimini kanssa. Tapahtumavastaavan pestistä on jo jonkin verran kokemusta kahden tapahtumatiimivuoden myötä. Olkaahan yhteyksissä niin kasvotusten, sähköpostilla kuin somessakin – ruusuja, risuja ja rakentavaa palautetta otan mielelläni vastaan!


KOULUTUS- JA SOSIAALIPOLIITTISET VASTAAVAT – EDUCATION AND SOCIAL POLICY

Henna Harju                                         Anna Jäntti

henna.p.harju [at] student.jyu.fi                                      anna.m.jantti [at] student.jyu.fi

Hei kaikki! Olemme tämän vuoden koposopot Henna ja Anna. Opiskelemme molemmat historiaa, Henna neljättä vuotta ja Anna kolmatta. Vastaamme yhdessä korkeakoulu- ja sosiaalipolitiikasta. Meihin voit olla yhteydessä kaikissa opiskelijoiden edunvalvontaan liittyvissä asioissa. Jos esimerkiksi kärsit yliopistolla sisäilmaongelmista, kohtaat syrjintää tai opintotukiasiat mietityttävät sinua, voit aina kysyä meiltä neuvoa. Olemme myös tiiviissä yhteistyössä laitoksen henkilökunnan kanssa eli mikäli sinulla on hyviä kehitysehdotuksia tai palautetta laitoksen toiminnasta, kannattaa niistäkin vinkata meille. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli on jotain kysyttävää!


LIIKUNTAVASTAAVA – SPORT ACTIVITIES

Touko Saukkola

toukosaukkola [at] gmail.com

Hei! Olen Tosineen liikuntavastaava Touko, ja vastaan liikunnasta. Minuun voi ottaa yhteyttä liikuntaa koskevissa asioissa. Tulkaa mukaan liikkumaan Tosineen liikuntavuoroille! Liikunnan iloa.


KANSAINVÄLISYYS-, YMPÄRISTÖ- JA KEHITYSYHTEISTYÖVASTAAVA – INTERNATIONAL AND ENVIRONMENTAL AFFAIRS AND DEVELOPMENT CO-OPERATION

Sini Lahti

sini.k.lahti [at] student.jyu.fi

Hei! Nimeni on Sini ja olen hallituskauden 2018 kansainvälisyys-, ympäristö- ja nyt myös kehitysyhteistyövastaava. Ympäristövastaavana huolehdin ToNe-huoneen jätteiden kierrätyksestä ja Tosineen toiminnan kehittämisestä ympäristöystävällisempään suuntaan. Lisäksi toimin kansainvälisten opiskelijoiden tutorina ja yhteyshenkilönä, jotta heidän on helpompi integroitua opiskelijayhteisöömme. Kannustan myös suomalaisia opiskelijoita kansainvälistymään niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Nämä kaikki kuuluu vahvasti omiin mielenkiinnon kohteisiin ja harrastuksiin, joten näistä teemoista voi tulla rohkeasti keskustelemaan kanssani joko viestillä somessa tai vaikka kasvotusten! Kannustan omien ajatusten kehittämiseen. Tänä vuonna toivon tuovani uusia tuulia ja ideoita omille sektoreilleni, jotta opiskelijoista kehittyisi enemmän monikulttuurisuus- ja ympäristötietoisempia.

JÄRJESTÖVASTAAVA – ORGANIZATION AFFAIRS

Hanna Juhola

hanna.s.juhola [at] student.jyu.fi

Hei! Olen Hanna, kolmannen vuoden historian opiskelija, ja Tosineen hallituksessa toimin järjestövastaavana. Tehtävänäni on pitää yhteyttä Historian opiskelijoiden liitto Holiin sekä asiantuntijoiden ammattijärjestö Speciaan. Käytännössä olen siis vastuussa tämän kevään HOL-seminaarin järjestämisestä, sekä meidän humanistien työelämään ja työllistymiseen liittyvien asioiden välittämisestä jäsenistöllemme. Jos kysyttävää tulee, laittakaa ihmeessä viestiä!

YRITYSYHTEISTYÖVASTAAVA – BUSINESS RELATIONS

Eetu Poso

eekaposo [at] student.jyu.fi

Hei!
Olen Tosine Ry:n yritysyhteistyövastaava. Toimenkuvaani kuuluu haalarimerkkien myynnin lisäksi yritysyhteistyötoiminta eli yhteistyökumppaneiden ja sponsoreiden hankkiminen ainejärjestöllemme. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tai tiedät jonkun joka olisi, ota rohkeasti yhteyttä!


Hallituksen toimihenkilöt – Tosine ry:n syyskokous valitsi keskiviikkona 25.10.2017 & tiistaina 14.11.2017 yhdistykselle toimihenkilöiksi tapahtumatiimiläiset ja Tosine-lehden päätoimittajan kalenterivuodelle 2018.


TOSINE-LEHDEN PÄÄTOIMITTAJA – TOSINE MAGAZINES CHIEF EDITOR

Fanny Ruonaniemi

fanny.m.ruonaniemi [at] student.jyu.fi

Heip! Olen Fanny, kolmannen vuoden historian opiskelija. Tänä vuonna mun vastuulla on Tosine-lehti, eli käytännössä ideointi, juttujen etsintä, taittaminen ja painoon saattaminen. Jos sulla on ideoita, vinkkejä, henkistä tukea tai ihan mitä vaan, tuu rohkeasti kertomaan! Mut tunnistaa kuvan esittämän ulkonäön lisäksi röhkivästä naurusta ja epäkorrekteista jutuista.


TAPAHTUMATIIMILÄISET – PARTY & EVENT ASSISTANTS

                          Ville Eskelinen          Tiina Parkkila        Alma Pulkkinen

Heippa! Esittelyssä vuoden 2018 tapahtumatiimi, Ville, Tiina ja Alma, aka Anniina Poikosen orjat. Elikäs autamme tapahtumavastaavaa järkkäämään huippuja tapahtumia kaikille tosinisteille.

Kuvat: Ville Eskelinen