Hallitus

Tosine ry:n syyskokous valitsi keskiviikkona 2.11.2022 yhdistykselle hallituksen kalenterivuodelle 2023.


PUHEENJOHTAJA – PRESIDENT

Viivi Kekäläinen

puheenjohtaja [at] tosine.fi

Heippa! Olen Viivi ja toimin Tosineen puheenjohtajana hallituskaudella -23. Mun tehtävä on käytännössä siis johtaa hallituksen toimintaa, eli organisoida ja johtaa hallituksen kokouksia ja varmistaa, että toiminta on sujuvaa kaikilla sektoreilla. Lisäksi pidän yhteyttä esimerkiksi HELAn laitokseen ja muihin ainejärjestöihin hallinnollisista asioista. Kaikki kysymykset liittyen Tosineen toimintaan tai Tosineeseen ylipäätään voi ohjata kohti PJ:n sähköpostia!

Hi all! I’m Viivi and this year I’m the president of Tosine ry. My job is to take care of all the administerial duties, such as organize and running the association meetings and making sure that all the sectors are running correctly. If you have any questions about Tosine or our activities, feel free to contact me via email! 


VARAPUHEENJOHTAJA, JÄRJESTÖVASTAAVA – VICE PRESIDENT, ORGANIZATION AFFAIRS

Juho Kari

juho.kari13 [at] gmail.com

Moi! Olen Juho ja toimin Tosine ry:n varapuheenjohtajana ja järjestövastaavana tänä vuonna. Varapuheenjohtajan ominaisuudessa tuen tai sijaistan puheenjohtajaamme tarpeen vaatiessa. Järjestövastaavana vastuullani on yhteydenpito Historian opiskelijain liittoon, JYY:hyn, ammattiliittoomme Speciaan sekä esimerkiksi muihin ainejärjestöihin.

Hey! I’m Juho and I’m the person responsible for the organization affairs of Tosine ry. I’m also the vice-president for the year 2023. My responsibilities are to support and supply our president if need be, and to keep contact with other organizations, such as The Association of the Finnish History Students, The Student Union of the University of Jyväskylä (JYY), our trades union Specia ry and of course with other student associations.


SIHTEERI-TIEDOTTAJA – SECRETARY & PR

Jussi Lampinen

sihteeri [at] tosine.fi

Moro muruille. Olen Jussi ja hallituskaudella -23 Tosineen sihteeri ja tiedottaja. Sihteerinä kirjoittelen kokousten pöytäkirjat, vastaan niiden asianmukaisesta arkistoinnista sekä autan puheenjohtajaa hallinnollisissa asioissa. Tiedottajana ylläpidän ainejärjestön nettisivuja, sosiaalisia medioita sekä vastaan jäsenistön aktiivisesta tiedottamisesta muun muassa viikottaisen uutiskirjeen muodossa. Jäsenistön sähköposteihin kilahtaa myös informatiivisia viestejä Tosineen sähköpostilistalta, jota myös tiedottajana hallitsen. Jos herää mitään kysyttävää liittyen Tosineen hallintoon tai tiedottamiseen niin my DM’s are open sekä sähköposti pelaa.

Hello! I’m Jussi and Tosine’s secretary and PR-person. I do the proceedings in Tosine’s goverment’s meetings and I’m also responsible of Tosine’s communications. Slide into my DM’s if you have anything to ask about these themes.


RAHASTONHOITAJA – TREASURER

Samu Ojanen

rahastonhoitaja [at] tosine.fi

Moro! Olen Samu, tällä hallituskaudella Tosineen rahastonhoitaja. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että olen vastuussa kaikesta rakkaan ainejärjestömme rahaliikenteestä. Näin ollen olen siis vastuussa siitä, että Tosineelle kuuluvat rahat tulevat perille asti ja että omat velkamme myös maksetaan pois. Jos sinulla on siis ongelmia vaikkapa sitsien maksamisessa tai koet ainejärjestön olevan sinulle velkaa etkä tiedä miten asia hoidetaan, tule vain rohkeasti juttelemaan Tonella tai laita sähköpostia.

Hi. I’m Samu and Tosine’s treasurer. My tasks is to pay bills and watch over our moneys.


TAPAHTUMAVASTAAVA – PARTIES & EVENTS

Emilia Lokkila

emeelokk [at] student.jyu.fi

Heippa kaikille! Mä oon Emilia, ja toimin teidän tapahtumavastaavana tällä hallituskaudella. Olen siis vastuussa Tosine ryn tapahtumista, kuten sitseistä ja vapusta, yhdessä tapahtumatiimin kanssa. Haluan, että te kaikki pääsette nauttimaan tämän vuoden tapahtumista, ja odotan innolla kuulla teidän ehdotuksia ja mielipiteitä. Minuun voi rohkeasti ottaa yhteyttä, vaikka sähköpostilla tai tulla ihan Tonella tai tapahtumissa juttelemaan.

Hello everyone! I’m Emilia and my job in Tosine is coordinating parties and events. I am always available for a chat about the events and parties, and to answer any questions you may have about them.


KOULUTUS- JA SOSIAALIPOLIITTISET VASTAAVAT, YHDENVERTAISUUSVASTAAVAT – EDUCATION AND SOCIAL POLICY, EQUALITY

Tiia Tenhunen                &              Iidamaria Pyykönen

tijatenh [at] student.jyu.fi                      ipyykone [at] student.jyu.fi   

Moikka! Me ollaan hallituskauden -23 koulutus- ja sosiaalipoliittiset vastaavat Iidamaria ja Tiia. Toimitaan tällä kaudella myös Tosineen yhdenvertaisuusvastaavina. Pesteihin kuuluu jäsenistön edunvalvonta ja yhdenvertaisuuden varmistaminen mm. opinnoissa, terveydenhuollossa, asumisessa ja toimeentulossa. Järjestämme kauden aikana perinteisiä kopokaljoja ja -kahveja, mutta myös erilaisten koulutustilaisuuksien ja hyvinvointitapahtumien järkkääminen on toiveissa. Meihin voit ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos jokin asia painaa mieltäsi tai opinnot askarruttavat – autetaan teitä parhaamme mukaan! 

Hello everyone! We are Iidamaria and Tiia and we are Tosine’s education and social policy correspondents. Our task is to take care of students’ interests and equality. If you have challenges in your studies – for example, the course grade is late, you can contact us through email or face to face!


LIIKUNTAVASTAAVA – SPORT ACTIVITIES

Mikko Savela

savelmms [at] student.jyu.fi

No moi! Olen Mikko ja Tosineen liikuntavastaava vuosimallia 2023. Viisaimmat voivat jo arvatakin että tehtäväni on vastata kaikesta liikunnallisesta mitä Tosine tarjoaa jäsenilleen. Pääasiassa tämä tarkoittaa viikoittaisen liikuntavuoron pitämistä sekä liikuntakokeilujen ja -tapahtumien suunnittelemista. Myös jäsenistön kannustaminen liikkumaan ja liikuntamahdollisuuksista infoaminen on minun vastuualuetta. Jos tulee mitää kysyttävää Tosineen liikunnasta tai liikunnasta Jyväskylässä yleisesti niin tulkaa kysymään reippaasti. Minut saa kiinni sähköpostitse, whatsappista tai sitten ihan livenäkin!

Hey! I’m Mikko and I’m responsible for sports activities organized by Tosine. Mainly my job consists of the weekly P.E session and planning different kinds of sports events. Informing members about different exercising options in Jyväskylä is also my responsibility. If you have any questions regarding the sports activities of Tosine or in Jyväskylä in general, feel free to contact me via email, whatsapp or in person!


KULTTUURI- JA EKSKURSIOVASTAAVA – CULTURE AND EXCURSIONS

Elli Kivivuori

elilkivi [at] student.jyu.fi

Hei! Olen Elli ja toimin hallituskaudella 2023 Tosineen kulttuuri- ja ekskursiovastaavana. Vinkkailen ja organisoin tosinisteille erilaisia kulttuurisektorin tapahtumia, sekä järjestän erilaisia ekskursioita. Tavoitteeni on tarjota mielenkiintoista, monipuolista ja saavutettavaa ohjelmaa tosinisteille. Jos mieleen juolahtaa jotain ehdotuksia, palautetta tai jotain muuta kulttuurisektoriin tai ekskursioihin liittyvää niin laita rohkeasti sähköpostia! Saa myös tietenkin lähestyä kasvotusten vaikka Tonella.

Hi! I’m Elli and responsible for Tosine’s excursions and culture-related activities. During the coming year I will offer tips to interesting events, organize these events and plan excursions on a local and international level. I’ll gladly receive feedback and tips regarding all things culture and excursion so feel free to contact me anytime 🙂


KANSAINVÄLISYYS-, YMPÄRISTÖ- JA KEHITYSYHTEISTYÖVASTAAVA – INTERNATIONAL AND ENVIRONMENTAL AFFAIRS

Malla Rahko

mkrahko [at] student.jyu.fi

Moikka! Olen Malla ja toimin Tosineen kansainvälisyys-, ympäristö- ja kehitysyhteistyövastaavana hallituskaudella 2023. Kansainvälisyysvastaavana olen yhteydessä vaihto-opiskelijoihin ja tiedotan kansainvälisyysasioista. Ympäristövastaavan hommiini kuuluu valvoa Tosineen ympäristöstrategian toteutumista. Kehitysyhteistyövastaavana valitsen lahjoituskohteen, johon Tosineen tapahtumista kertyneet pullorahat toimitetaan. Jos tulee kysyttävää KV, ympäristö tai KEHY asioista, niin minua voi lähestyä matalalla kynnyksellä joko sähköpostitse tai vaikka Tonella.

Hello! My name is Malla and I’m Tosine’s correspondent of international and environmental affairs. If you have any questions about my field feel free to approach me through email or face to face.


YRITYSYHTEISTYÖVASTAAVA – BUSINESS RELATIONS

Joonas Niemi

jooantni [at] student.jyu.fi

Moi vaan! Olen Joonas ja olen hallituskaudella 2023 Tosineen yritys- ja yhteistyövastaava. Toimin Tosineen edustajana yliopiston ulkopuolisten tahojen, lähinnä yritysten, suuntaan. Tehtävänäni onkin aktiivisesti etsiä Tosine ry:lle mahdollisuuksia tulla tunnetuksi järjestön toimintaympäristössä sekä saada jäsenistölle erilaisia etuja tai tarjouksia. Jos tulee mieleen jotain ehdotuksia yhteistyökumppaneista tai eduista, joita Tosineelle olisi hyvä saada niin nykäiskää hiasta Tonella tai lähettäkää sähköpostia. Multa voi ostaa myös Tosineen haalarimerkkei, joten kyselyt niistä voi laittaa mulle. 

Hi there! I’m Joonas and I’m Tosine’s business correspondent. I act as Tosine’s representative in the direction of parties outside the university, mainly companies. If you can think of any suggestions for partners or benefits that Tosine would like to receive, send me an email. You can also buy Tosine’s patches from me, so you can ask me about them.


Hallituksen toimihenkilöt – Tosine ry:n syyskokous valitsi keskiviikkona 2.11.2022 yhdistykselle toimihenkilöiksi tapahtumatiimiläiset ja Tosine-lehden päätoimittajan kalenterivuodelle 2023.


TOSINE-LEHDEN PÄÄTOIMITTAJA – TOSINE MAGAZINES CHIEF EDITOR

Kristian Saine

krarsain [at] student.jyu.fi

Terveppä terve! Olen Kristian ja toimin Tosine-lehden päätoimittajana hallituskaudella 2023. Päätehtäväni on Tosine-lehden toimittaminen ja julkaiseminen kahdesti vuoden aikana, keväisin ja syksyisin. Vastuullani on myös juttujen kerääminen tosinisteiltä tulevaa lehteä varten ja tulevasta lehdestä tiedottaminen. Jos siis olet kiinnostunut juttujen kirjoittamisesta Tosine-lehteen voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse! Tosine-lehden perinteeksi muodostuneeseen Lyhyet-palstan sisältöön voit myös vaikuttaa laittamalla kirjoituksia Tone-huoneella löytyvään Lyhyet-laatikkoon.

Hello hello! My name is Kristian and I’m the editor-in-chief of Tosine magazine during 2023. My main task is to edit and publish Tosine magazine twice a year, in spring and autumn. My responsibility is also to inform about the upcoming magazine and collect stories from members of Tosine for the upcoming magazine. So if you are interested in writing stories for Tosine magazine, you can contact me by email!


TAPAHTUMATIIMILÄISET – PARTY & EVENT ASSISTANTS

Samuli Ervasti                       Irina Pienimäki                  Pekka Pirinen

Heippa! Me ollaan Tosineen tapahtumatiimi eli tapsat ja meidän hommana on järkätä yhdessä tapsavastaavan kanssa Tosineen jäsenille kaikenlaisia superkivoja tapahtumia! Jos herää jotain kysyttävää Tosineen tapahtumiin liittyen, niin tuu ihmeessä vetäsemään meitä hihasta tai laittamaan meille sähköpostia, niin vastataan mielellään niihin!

Hello! We are Tosine’s events and parties team. Our job is to help Emilia in coordinating and organizing our events! If you have any questions about our parties please do not hesitate to contact us.