Hallitus

Tosine ry:n syyskokous valitsi keskiviikkona 30.10.2019 yhdistykselle hallituksen kalenterivuodelle 2020.

Takarivi vasemmalta: Anastasia Dimas, Anniina Juvonen, Eetu Aalto, Maarit Tuukkanen, Aino Ollila ja Elisa Kujansuu.
Keskimmäinen rivi vasemmalta: Akseli Saarinen, Noora Korhonen, Laura Niemi ja Amir Abdelamir.
Edessä: Dominic Saari.

Tarkemmat kuvaukset pesteistä alla!


PUHEENJOHTAJA – PRESIDENT

Dominic Saari

puheenjohtaja [at] tosine.fi

Terve! Olen Dominic ja olen kolmannen vuoden opiskelija. Toimin viime hallituksessa liikuntavastaavana. Työnkuvaani puheenjohtajana kuuluu mm. toiminnan yleinen ohjaus ja organisointi. Tästä näkyvimpänä varmasti ovat hallituksen kokoukset joita vedän. Tapaan myös säännöllisin väliajoin laitosjohtoa ja tuon täten opiskelijoiden ääntä enemmän kuuluviin. Toimin sektorien apuna parhaani kykyni mukaan. Ottakaa minuun yhteyttä, jos jokin Tosineen toiminnassa askarruttaa tai ihan muuten vaan. Suoraa palautetta ja ehdotuksia saa ja pitää antaa. Tällöin pystyisin parhaiten ajamaan meidän yhteisiä etuja!


KANSAINVÄLISYYS-, YMPÄRISTÖ- JA KEHYVASTAAVA, VARAPUHEENJOHTAJA – INTERNATIONAL AND ENVIRONMENTAL AFFAIRS AND DEVELOPMENT CO-OPERATION, VICE PRESIDENT

Anniina Juvonen

anniina.s.juvonen [at] student.jyu.fi

Moikka! Olen Anniina ja neljännen vuoden historian opiskelija sekä ensimmäisen vuoden kulttuuriympäristön tutkimuksen maisteri-opiskelija. Tosineen hallituksessa olen jo toista kautta ja toiminkin tämän vuoden Tosineen kansainvälisyys-, ympäristö- ja kehitysyhteistyövastaavana sekä varapuheenjohtaja. Olen siis se joka pitää yhteyttä vaihto-opiskelijoille, pitää huolta, että Tosine toimii ympäristöystävällisesti niin arjessa kuin juhlassakin ja palauttaa ToNe-huoneen pullot, pistää niistä tulleet rahat JYY:n kehitysyhteistyökohteeseen ja arpoo Kehy-viinipullon. Lisäksi varapuheenjohtajana toimin Dominicin oikeana kätenä, esimerkiksi vetämällä kokouksen jos Dominic on estynyt, ja autan tarpeen vaatiessa aivan jokaista hallituksessa. Järjestän myös matalan kynnyksen tapahtumia näiden teemojen parissa ja yritän parhaani mukaan rohkaista jokaista jäsentämme kansainvälistymään ja elämään ympäristöä kunnioittaen. Jos tulee mitään kysyttävää näistä aiheista tai haluaa muuten vaan höpötellä mistä tahansa maan ja taivaan välillä, minua saa aina napata hihasta tai vaikka lähettää sähköpostia ja kertoa huolensa sitä kautta!


RAHASTONHOITAJA – TREASURER

Akseli Saarinen

rahastonhoitaja [at] tosine.fi

Hei! Nimeni on Akseli Saarinen ja olen kolmannen vuoden historian opiskelija. Toimin vuonna 2020 Tosineen hallituksen rahastonhoitajana ja tehtäviini kuuluu ainejärjestömme talouden seuraaminen, sekä eri tapahtumien maksujen selvittäminen, sekä kirjaaminen. Seuraan siis, että suunniteltua budjettia noudatetaan. Olen kaveri, joka ei tykkää jättää asioita viime hetkelle, vaan pyrin suorittamaan kaikki työni heti kun se tulee vastuulleni. Ota minuun yhteyttä mikäli haluat tietoa Tosineen taloudellisesta toiminnasta.


SIHTEERI-TIEDOTTAJA – SECRETARY & PR

Noora Korhonen

sihteeri [at] tosine.fi

Heippa! Olen Noora, toisen vuoden historian opiskelija ja ensimmäistä kertaa hallituksessa. Toimin tänä vuonna sihteeri-tiedottajana, eli hoidan muun muassa Tosineen nettisivuja, Facebookia ja ainejärjestön viestintää. Sihteerinä vastuullani ovat myös kokousten pöytäkirjat.  Tiedotuksen pitäminen ajan hermoilla on erityisen tärkeää minulle, ja tänä vuonna toiveena olisi saada paljon palautetta jotta voimme kehittää toimintaa. Mikäli sulla on palautetta (risuja tai ruusuja – kaikki käy) Tosineen toiminnasta, otahan rohkeasti yhteyttä!


TAPAHTUMAVASTAAVA – PARTIES & EVENTS

Maarit Tuukkanen

tuukkanen.maarit [at] gmail.com

Heippa! Meikäläinen on nimeltään Maarit ja olen kolmannen vuoden historian opiskelija sekä tarmokkaan koiranpennun omistaja. Toimin tänä vuonna Tosineen tapahtumavastaavana, eli suunnittelen ja järjestän jäsenillemme hulvattoman hauskoja tapahtumia pitkin vuotta opiskelustressin antidootiksi yhdessä tiimini kanssa. Luvassa on niin ainejärjestön omia tilaisuuksia kuin myös poikkitieteellistä yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa. Jos sulla on tapahtumiin liittyviä toiveita, kyssäreitä tai huolia, niin ota muhun yhteyttä esim sähköpostilla, facebookissa tai törmäämällä meikään tone-huoneella. Nähdään toivottavasti sitseillä, saunailloissa ja haalarimerkkien ompelemisen merkeissä!


KOULUTUS- JA SOSIAALIPOLIITTISET VASTAAVAT – EDUCATION AND SOCIAL POLICY

  Elisa Kujansuu &  Aino Ollila

            eakujaxs [at] student.jyu.fi        aaolliyt [at] student.jyu.fi     

Moro! Me olemme Aino ja Elisa, molemmat toisen vuoden historian opiskelijoita. Meistä kumpikin on ensimmäistä vuotta hallituksessa, jossa pestimme on toimia koulutus- ja sosiaalipoliittisina vastaavina. Tärkeimpinä tehtävinämme on siis pitää huolta opiskelijoiden edunvalvonnasta ja hyvinvoinnista, vastaamme esimerkiksi järjestömme yhdenvertaisuuteen ja opetuksen kehittämiseen liittyvistä asioista. Teemme yhteistyötä myös laitoksen henkilökunnan kanssa, eli meidän kauttamme saa mieluusti antaa palautetta koskien vaikkapa jonkin kurssin toteutusta. Järjestämme myös matalan kynnyksen tapahtumia, kaikkea lautapeli-illoista kopo-kaljoihin (tai vaikka kahveihin).

Meidän sektorillemme kuuluvat kaikki opiskelijan arjen asiat, eli jos Kela-tuet tai vaikka ihmissuhteet askarruttavat mieltä, voi meitä tulla nykäisemään hihasta Tonella, laittaa sähköpostia tai tavoitella vaikka Facebook-viestillä.


LIIKUNTAVASTAAVA – SPORT ACTIVITIES

Laura Niemi

laura.e.niemi [at] student.jyu.fi

Moikka! Olen Laura ja kolmannen vuoden historian opiskelija. Olen nyt toista vuotta hallituksessa ja tällä kertaa toimin liikuntavastaavana. Tehtäviini liikuntavastaavana kuuluu Tosineen liikuntavuorojen pyörittäminen ja erilaisten liikuntakokeilujen järjestäminen. Ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on lajitoivetta liikuntavuoroille tai liikuntakokeiluun. 


JÄRJESTÖVASTAAVA – ORGANIZATION AFFAIRS

Eetu Aalto

aaltoelx [at] student.jyu.fi

Hei! Olen Eetu Aalto ja opiskelen täällä nyt toista vuotta. Järjestövastaavana pidän yhteyttä yhteistyökumppaneihimme eli lähinnä ammattijärjestö Speciaan ja alumnijärjestö Jälkiviisaisiin. Lisäksi Hol-vastaavana edustan ainejärjestöämme Historian Opiskelijain Liiton hallituksessa. Näkyvimpiä hommiani ovat Holin kevätseminaarin järjestäminen maaliskuussa ja työelämään liittyvien asioiden välittäminen teille tosinisteille.


KULTTUURI – JA EKSKURSIOVASTAAVA – CULTURE AND EXCURSIONS

Anastasia Dimas

anastasia.a.dimas [at] student.jyu.fi

Moi! Olen Anastasia ja viidennen vuoden opiskelija. Tämä on toinen hallituskauteni ja toimin tällä kertaa kulttuuri- ja ekskursiovastaavana. Tehtäviini kuuluu muun muassa erilaisten kulttuuritapahtumien ja ekskursioiden järjestäminen sekä Jyväskylän kulttuuritapahtumista tiedottaminen. Mikäli sinulla on mielessäsi jokin hyvä elokuva, konsertti tai museo, joka muidenkin tosinistien tulisi kokea, laita minulle rohkeasti viestiä!


YRITYSYHTEISTYÖVASTAAVA – BUSINESS RELATIONS

Amir Abdelamir

abdelay [at] student.jyu.fi

Morjens! Nimeni on Amir ja olen ensimmäisen vuoden historian opiskelija. Toimin tänä vuonna ensimmäistä kertaa rakkaan ainejärjestömme hallituksessa, järjestötoiminnasta on toki kokemusta jo entuudestaan muissa nuorisojärjestöissä. Tehtäviini kuuluu suhteiden ylläpito nykyisiin yhteistyökumppaneihin ja tavoitteenani on haalia mahdollisuuksien mukaan uusia kumppaneita tukemaan aktiivisia jäseniämme eri muodoin. Vastuullani on myös haalarimerkkien myyntityö, eli jos sinä tai ystäväsi kaipaa meidän mageita haalarimerkkejä, niin mulle koodia. Mua voi lähestyä näihin asioihin liittyen niin sähköpostitse tai jos sattuu livenä näkemään niin hihasta nykäisemällä. Törmäämisiin!


Hallituksen toimihenkilöt – Tosine ry:n syyskokous valitsi keskiviikkona 30.10.2019 yhdistykselle toimihenkilöiksi tapahtumatiimiläiset ja Tosine-lehden päätoimittajan kalenterivuodelle 2020.


TOSINE-LEHDEN PÄÄTOIMITTAJA – TOSINE MAGAZINES CHIEF EDITOR

Noora Muikku

noora.m.muikku [at] student.jyu.fi

Hei! Olen Noora ja opiskelen historiaa toista vuotta sekä toimin Tosine-lehden päätoimittajana vuonna 2020. Keräilen lehteen jutut, taitan sen ja kiikutan painoon sen ollessa julkaisuvalmis! Lehti tullaan julkaisemaan keväällä ja syksyllä yhteistyössä Nefa ry:n kanssa. Mikäli kaipaat lisätietoa juttujen kirjoittamisesta, tahdot heitellä ideoita, antaa palautetta tai kysyä lehden tekemisestä muuten vain, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai tulla nykimään hihasta.


TAPAHTUMATIIMILÄISET – PARTY & EVENT ASSISTANTS

                                 Silja Turunen    Sanni Kallio    Jussi Lampinen

Moi kaikki, me ollaan tapsatiimi! Tapsatiimin missio on jeesiä Maappua, eli tämän hallituksen tapahtumavastaavaa, oikeastaan kaikessa tapahtumien järjestämiseen liittyvissä hommissa. Selväähän on että kaikista luovimmat ideat ja toimivimmat sekä hauskimmat valmistelut Tosineen kemuja varten onnistuu parhaiten loistavalla porukalla! Tässä tiimissä ahertaa 3 opiskelijaa; upeaa fuksiedustusta tarjoaa Silja, ja laajaa kokemusta aiemmista juhlista löytyy toisen vuoden opiskelijoilta Jussilta ja Sannilta. Vaikka käytännönläheisin tapahtumien järjestely onkin Maapun ja meidän vastuulla, on palaute sekä uudet ideat erittäin tervetulleita jokaiselta. Jos just sulla on siis jotakin jaettavana, nappaa meitä hihasta kiinni ja viemme viestin varmasti eteenpäin!  Nähdään juhlatunnelmissa! 


Kuvat: Ville Eskelinen