Hallitus

Tosine ry:n syyskokous valitsi torstaina 4.11.2021 yhdistykselle hallituksen kalenterivuodelle 2022.

Tarkemmat kuvaukset pesteistä alla!


PUHEENJOHTAJA – PRESIDENT

Noora Muikku

puheenjohtaja [at] tosine.fi

Tervehdys! Olen Noora, tämän vuoden puheenjohtaja. PJ:nä johdan kokouksia ja yleisesti huolehdin, että hallituksen toiminta pyörii. Jos sinulla on yleistä ainejärjestöömme liittyvää kysyttävää tai et tiedä, kehen ottaa yhteyttä, puheenjohtajan sähköpostista löytyy vastaus!


VARAPUHEENJOHTAJA, TAPAHTUMAVASTAAVA – VICE PRESIDENT, PARTIES & EVENTS


Viivi Kekäläinen

vakekayy [at] student.jyu.fi

Heippa kaikki! Mä oon Viivi ja toimin tällä kaudella Tosineen varapuheenjohtajana ja tapahtumavastaavana! Varapuheenjohtajana toimin Nooran apuna hallituksen toiminnan pyörittämisessä aina kun hän sitä kaipailee, ja tuuraan häntä jos tarve vaatii! Tapahtumavastaavana vastaan kaikista ihanista tapahtumista, mitä meidän ainejärjestö teille järjestää! Mun vastuulla on myös tapahtumatiimin pyöritys ja ohjaaminen, eli katson että tapahtumien suunnittelu ja järjestely sujuu mahdollisimman mutkattomasti ja saan tiimiltä apua kaikessa konkreettisessa tekemisessä. Mulle voi aina laittaa viestiä liittyen esim. tapahtumatoiveisiin tai iloihin ja suruihin! Kiinni saa sähköpostista ja Instagramista <3


SIHTEERI-TIEDOTTAJA – SECRETARY & PR

Jussi Lampinen

sihteeri [at] tosine.fi

Moro muruille. Olen Jussi ja hallituskaudella -22 Tosineen sihteeri ja tiedottaja. Sihteerinä kirjoittelen kokousten pöytäkirjat sekä vastaan niiden asianmukaisesta arkistoinnista. Tehdään Nooran kanssa tiivistä yhteistyötä pöytäkirjojen ja kokousten sujumisen suhteen. Tiedottajana ylläpidän ainejärjestön nettisivuja, sosiaalisia medioita sekä vastaan jäsenistön aktiivisesta tiedottamisesta muun muassa viikottaisen uutiskirjeen muodossa. Jäsenistön sähköposteihin kilahtaa myös informatiivisia viestejä Tosineen sähköpostilistalta, jota myös tiedottajana hallitsen. Jos herää mitään kysyttävää liittyen Tosineen pöytäkirjoihin, hallintoon tai tiedottamiseen niin my DMs are open, sähköposti pelaa ja usein mut löytää myös Tonelta nimikkomuki kourassa.


RAHASTONHOITAJA – TREASURER

Samu Ojanen

rahastonhoitaja [at] tosine.fi

Moro! Olen Samu, tällä hallituskaudella Tosineen rahastonhoitaja. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että olen vastuussa kaikesta rakkaan ainejärjestömme rahaliikenteestä. Näin ollen olen siis vastuussa siitä, että Tosineelle kuuluvat rahat tulevat perille asti ja että omat velkamme myös maksetaan pois. Jos sinulla on siis ongelmia vaikkapa sitsien maksamisessa tai koet ainejärjestön olevan sinulle velkaa etkä tiedä miten asia hoidetaan, tule vain rohkeasti juttelemaan Tonella tai laita sähköpostia.


KOULUTUS- JA SOSIAALIPOLIITTISET VASTAAVAT – EDUCATION AND SOCIAL POLICY

Iidamaria Pyykönen      &       Joonas Niemi

       ipyykone [at] student.jyu.fi                     Jooantni [at] student.jyu.fi      

Moikka! Me ollaan hallituskauden -22 koulutus- ja sosiaalipoliittiset vastaavat Iidamaria ja Joonas – toimitaan lisäksi tällä kaudella myös Tosineen yhdenvertaisuusvastaavina. Pesteihin kuuluu jäsenistön edunvalvonta ja yhdenvertaisuuden varmistaminen mm. opinnoissa, terveydenhuollossa, asumisessa ja toimeentulossa. Järjestämme kauden aikana perinteisiä kopokaljoja ja -kahveja, mutta myös erilaisten koulutustilaisuuksien tai hyvinvointitapahtumien järkkääminen olisi toiveissa. Meihin voit ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos jokin asia painaa mieltä tai opinnot askarruttavat. Jos esimerkiksi kamppailet Kelan kanssa tai tenttiarvosanasi on myöhässä – autetaan teitä parhaamme mukaan!


LIIKUNTAVASTAAVA – SPORT ACTIVITIES

Tatu Viitikko

tatu.j.viitikko [at] student.jyu.fi

Moi. Olen Tatu ja toimin Tosineen liikuntavastaavana. Pyörittelen Tosineen liikuntavuoroja ja järjestän liikuntakokeiluja. Mikäli sinulla on kysyttävää liikuntavuoroista tai kokeiluista, tai haluaisit vaikka ehdottaa tai toivoa jonkinlaista liikunta-aktiviteettia jäsenistölle niin ota reippaasti yhteyttä!


KULTTUURI – JA EKSKURSIOVASTAAVA – CULTURE AND EXCURSIONS

Aino Ollila

aaolliyt [at] student.jyu.fi

Heips! Vastaan tänä vuonna tosinelaisten kulttuuri- ja ekskursiotarjonnasta. Pyrin vinkkailemaan muun muassa Facebookissa ja sähköpostilistalla vastaantulevia kulttuurikohteita ja viemään kiinnostuneita kanssaopiskelijoita esimerkiksi leffaan, ravintolaan, museoihin, musisoimaan ja teatteriin. Ekskursion puolesta tavoitteena on järjestää tänä vuonna jokin sisämaamatka ja kenties reissu valtiorajojen ylitsekin. Mikäli sinulla on toiveita tai ideoita kulttuuriin ja ekskursiohin liittyen, niin ota reippahasti yhteyttä!


JÄRJESTÖVASTAAVA – ORGANIZATION AFFAIRS

Santeri Helakallio

helaksjs [at] student.jyu.fi

Moi! Olen Santeri ja toimin Tosineen järjestövastaavana. Vastuualueisiini kuuluvat muun muassa yhteydenpito Historian opiskelijain liittoon (Hol) ja ammattijärjestö Specia ry:hyn, sekä tiedottaa näiden järjestöjen tapahtumista. Edustan myös Tosinea Holin hallituksessa. Jos on mitä tahansa kysyttävää tai haluat esimerkiksi kirjoittaa Holin blogiin, niin minuun voi lähestyä matalalla kynnyksellä somessa, sähköpostilla tai kasvotusten – you name it!


KANSAINVÄLISYYS-, YMPÄRISTÖ- JA KEHITYSYHTEISTYÖVASTAAVA – INTERNATIONAL AND ENVIRONMENTAL AFFAIRS

Jenna Viikki

jenna.a.viikki [at] student.jyu.fi

Moikka moi! Olen Jenna ja toimin Tosineen kansainvälisyys- ja ympäristövastaavana tänä vuonna. Mulle kuuluu meidän omien vaihtareiden kanssa viestiminen sekä muista kansainvälisyysasioista tiedottaminen, ja ympäristön osalta valvon Tosineen ympäristöstrategian toteutumista ja päivitystä. Mulle kuuluu myös kehitysyhteistyön ylläpito, joka näkyy niin rahalahjoituksina kuin esimerkiksi reilun kaupan tukemisenakin. Muhun voi myös ottaa yhteyttä jos kv-asiat, ympäristö tai kehy kiinnostaa – kaikki ideat ja kysymykset ovat tervetulleita.


YRITYSYHTEISTYÖVASTAAVA – BUSINESS RELATIONS

Juho Kari

juho.kari13 [at] gmail.com

Gnuu! Olen Juho ja opiskelen täällä Jyväskylässä nyt neljättä vuotta. Tehtäväni on hankkia Tosineelle sponsoreita ja tosinisteille alennuksia erilaisista tuotteista sekä palveluista. Lisäksi pyöritän Tosineen haalarimerkkibisnestä ja hankin syksyllä fukseille haalarit. Jos sinulla on huippuhyviä merkki-ideoita tai sisäpiirin tietoa Jyväskylän yritysmaailmasta, älä epäröi tulla vetämään minua hihasta. En yleensä pure.


Hallituksen toimihenkilöt – Tosine ry:n syyskokous valitsi torstaina 4.11.2021 yhdistykselle toimihenkilöiksi tapahtumatiimiläiset ja Tosine-lehden päätoimittajan kalenterivuodelle 2022.


TOSINE-LEHDEN PÄÄTOIMITTAJA – TOSINE MAGAZINES CHIEF EDITOR

Elisa Kujansuu

elisa.a.kujansuu [at] student.jyu.fi

Moikka! Olen Elisa, neljännen vuoden historian opiskelija. Toimin tänä vuonna Tosine-lehden päätoimittajana, elikkäs tehtävänäni on toimittaa ainejärjestömme perinteikästä lehteä keväällä ja syksyllä 2022. Kevään numero ilmestynee vappuun mennessä, syksyn taas joulukuun alkupuolella. Lehteen kaivataan aina juttuja kynäniekoilta tosinisteilta, ja kaikki innokkaat kirjoittajat voivat mielellään ottaa yhteyttä sähköpostilla tai hihasta nykäisemällä! Kirjoittaa voi mistä tahansa itseä kiinnostavasta, tervetulleita ovat niin tieteellisemmät artikkelit kuin mielipidekirjoitukset, kurssiesseet, sarjakuvat, kirja-arvostelut ja mietteet Lyhyet-pastalle.


TAPAHTUMATIIMILÄISET – PARTY & EVENT ASSISTANTS

     Pia Komonen                                        Pekka Pirinen                             Emilia Lokkila

Heippa kaikille! Me ollaan Pia, Pekka ja Emilia  ja toimitaan teidän Tosineenne tapahtumatiimissä meidän ihanan tapahtumavastaavan Viivin johdolla. Meidän tehtävänä on yhdessä keksiä teille kaikenlaisia tapahtumia, joissa päästään sitten yhdessä juhlimaan. Autellaan myös Viiviä kaikessa missä se meitä sattuu tarvimaan.

Meille saa ja kannattaa laittaa aina viestiä matalalla kynnyksellä, esimerkiksi palautetta.

Toivottavasti päästään tapahtumissa näkemään.

Terkuin teidän tapahtumatiiminne