Hallitus

Tosine ry:n syyskokous valitsi keskiviikkona 4.11.2020 yhdistykselle hallituksen kalenterivuodelle 2021.

Tarkemmat kuvaukset pesteistä alla!


PUHEENJOHTAJA – PRESIDENT

Topi Taipale

puheenjohtaja [at] tosine.fi

Moi! Olen Topi, Tosine ry:n puheenjohtaja kaudella 2021. Olen neljännen vuoden opiskelija, joka on aikaisemminkin ollut ainejärjestöhommissa mukana. Vastuualueeseeni puheenjohtajana kuuluvat monenmoiset hallintotehtävät, toiminnan koordinointi ja johtaminen. Minulta voi lähtökohtaisesti kysyä mitä vaan.


KULTTUURI – JA EKSKURSIOVASTAAVA, VARAPUHEENJOHTAJA – CULTURE AND EXCURSIONS, VICE PRESIDENT

Anniina Juvonen

anniina.s.juvonen [at] student.jyu.fi

Moikka, olen Anniina, viidennen vuoden tosinelainen ja mukana Tosineen hallituksessa jo kolmatta kertaa. Olen siis vanha konkari, mutta jälleen aivan uuden ja jännittävän äärellä, sillä vuonna 2021 olen Tosineen kulttuuri- ja ekskursiovastaa. Pidän siis huolen tosinelaisten kulttuurielämästä ja kun korona hellittää pääsenkin esimerkiksi viemään teitä elokuviin, museoihin ja konsertteihin. Lisäksi olen vastuussa ekskursioista, eli siitä että tosinelaistet poistuvat Historicalta ja mieluiten mahdollisimman kauas. Kaudella 2021 saan myös kunnian jatkaa varapuheenjohtajana ja täten toimia Topin oikeana kätenä ja tarvittaessa esimerkiksi heilutella kokousnuijaa Topin ollessa estynyt. Jos siis keksit mitä tahansa kysyttävää tai ideoita kulttuurista, ekskursioista tai Topin oikeana kätenä toimimisesta, minuun saa olla aina yhdessä esimerkiksi sähköpostitse.


RAHASTONHOITAJA – TREASURER

Amir Abdelamir

rahastonhoitaja [at] tosine.fi

Hei, olen Amir, toisen vuoden opiskelija ja toista vuotta Tosineen hallituksessa. Toimin vuonna 2021 rahastonhoitajana. Sektoriin kuuluu yhdistyksen taloudenhoito sekä päivittäisen kassaliikenteen ylläpitäminen Rahastonhoitaja on päävastuussa päivittäisistä raha-asioista, kirjanpidosta, osto- ja myyntireskontrasta, sekä budjetoinnista ja talouden seurannasta. Kyselyt Tosineen collegepaidoista ja historiikeista voi suunnata minulle.


SIHTEERI-TIEDOTTAJA – SECRETARY & PR

Noora Korhonen

sihteeri [at] tosine.fi

Heips! Mä oon Noora, kolmannen vuoden opiskelija ja toimin toista kertaa peräkkäin sihteeri-tiedottajana. Tuttuja kuvioita, eli hoidan sähköpostilistoja, viestintää ja nettisivuja sekä kokousten pöytäkirjoja. Viime vuonna kun on harjoiteltu tätä pestiä, niin tänä vuonna tavoitteena olisi jatkaa viestinnän ja nettisivujen päivittämistä 🙂 Mikäli sulla on palautetta (risuja tai ruusuja – kaikki käy!), ota rohkeesti yhteyttä.


TAPAHTUMAVASTAAVA – PARTIES & EVENTS

Sanni Kallio

shhkalxy [at] student.jyu.fi

Hei vaan! Minä oon Sanni ja olen kolmannen vuoden historian opiskelija. Toimin tänä vuonna Tosineen hallituksessa tapahtumavastaavana, eli järjestän jäsenillemme kaikennäköistä kivaa tapahtumaa pitkin opiskeluvuotta. Tulevana vuonna luvassa on koronan kehyksissä syntyneitä innovaatioita, elikkä etätapahtumia, kuten hybridisitsejä ja peli-iltoja Zoomissa. Myös poikkitieteellisiä tapahtumia tulette näkemään, ja koronatilanteen rajoissa toivottavasti myös tehdään yhdessä paluu perinteisiin tapahtumiin. Apuna kaikkien tapahtumien järjestämisessä minulla on aivan ihana tapahtumatiimini. Myös jokainen jäsenistä voi halutessaan esittää omia toiveitaan, huoliaan tai uusia ideoita tapahtumiin liittyen – jos sulle tulee mitä tahansa mieleen niin laitahan mulle sähköpostia tai slide into my DM’s niin sumplitaan hommaa yhdessä!


KOULUTUS- JA SOSIAALIPOLIITTISET VASTAAVAT – EDUCATION AND SOCIAL POLICY

  Noora Muikku & Tiia Tenhunen

            muiknmzv [at] student.jyu.fi        tijatenh [at] student.jyu.fi     

Moikka! Olemme Tiia ja Noora, tämän vuoden koulutus- ja sosiaalipoliittiset vastaavat. Tiia opiskelee neljättä vuotta ja on mukana hallituksessa nyt ensimmäistä kertaa. Noora taas on kolmannen vuoden opiskelija ja Tosine-lehden entinen päätoimittaja.

Koposopoina toimimme opiskelijoiden hyvinvointiin ja edunvalvontaan liittyvien teemojen parissa. Meihin voi ottaa yhteyttä esimerkiksi, jos…:

  • … koet opiskelijan oikeuksiesi tulleen laiminlyödyksi.
  • … opiskelu tuntuu raskaalta.
  • … sinua on kohdeltu epätasa-arvoisesti, syrjitty/kiusattu.
  • … toimeentulo- ja tukiasiat hämmentävät.

Vain taivas on rajana. Me olemme täällä teitä varten ja tarvittaessa ohjaamme sinut tai asiasi oikeaan suuntaan. Teemme yhteistyötä myös laitoksen henkilökunnan kanssa, eli meille saa antaa vapaasti palautetta muun muassa opetuksesta. 

Järjestämme myös helposti lähestyttäviä tapahtumia kopo-kaljoista/kahveista peli-iltoihin!


LIIKUNTAVASTAAVA – SPORT ACTIVITIES

Pekka Pirinen

pjpirine [at] student.jyu.fi

Moi! Olen Pekka ja olen ensimmäisen vuoden historian opiskelija. Toimin liikuntavastaavana. Tehtäviini liikuntavastaavana kuuluu Tosineen liikuntavuorojen pyörittäminen ja erilaisten liikuntakokeilujen järjestäminen. Ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on lajitoivetta liikuntavuoroille tai liikuntakokeiluun.


JÄRJESTÖVASTAAVA – ORGANIZATION AFFAIRS

Riikka Kyttä

riikka.s.k.kytta [at] student.jyu.fi

Hei! Olen Riikka ja opiskelen viidettä vuotta historiaa sekä olen toista vuotta arkistonhallinnan maisteriohjelmassa. Tämä on ensimmäinen hallituskauteni Tosineessa, mutta toimin viime vuonna alumnijärjestömme Jälkiviisaiden sihteerinä. Tosineen järjestövastaavana toimin yhteistyössä historian alumnijärjestön Jälkiviisaiden, Historian opiskelijain liiton, ammattijärjestö Specian ja uusimpana Jyväskylä Entrepreneurship Societyn kanssa. Laita sähköpostia jos haluat tietää näistä järjestöistä lisää!


KANSAINVÄLISYYS- JA YMPÄRISTÖVASTAAVA – INTERNATIONAL AND ENVIRONMENTAL AFFAIRS

Paul Helminen

paul.v.helminen [at] student.jyu.fi

Hei, olen Paul! Toimin vuoden 2021 Tosineen kansainvälisyys- ja ympäristövastaavana. Opiskelen hissalla neljättä vuotta, ja toistaiseksi teen gradua ja suoritan pedagogisia opintoja. Tehtäviini kuuluvat kaikki Tosineen kansainvälisyysasiat, kuten esimerkiksi vaihtareiden kanssa työskenteleminen, sekä ympäristöasioista huolehtiminen, joka näkyy esimerkiksi Tosineen toiminnan ekologisuuden ylläpitämisessä. Tiedotan joskus myös ympäristöasioihin liityen Tosineen somessa, ja silloin tällöin järjestän jonkinlaista toimintaa liittyen jompaan kumpaan vastaavistanu osa-alueista.

YRITYSYHTEISTYÖVASTAAVA – BUSINESS RELATIONS

Eetu Aalto

eetu.ea.aalto [at] student.jyu.fi

Moi! Mie oon Eetu, kolmannen vuoden hissalainen. Toimin toista vuotta hallituksessa ja tänä vuonna olen yritysyhteistyövastaava. Käytännössä hommiini kuuluu suhteiden ylläpito nykyisiin yhteistyökumppaneihimme, mutta tavoitteenani on haalia myös uusia jäsenistölle hyödyllisiä kumppaneita. Lisäksi miun vastuulla on haalarimerkkien myyminen. Jos siis haluat ostaa haalarimerkkejä tai esittää ideoita uusiksi yhteistyökumppaneiksi, laita viestiä. 🙂


Hallituksen toimihenkilöt – Tosine ry:n syyskokous valitsi keskiviikkona 4.11.2020 yhdistykselle toimihenkilöiksi tapahtumatiimiläiset ja Tosine-lehden päätoimittajan kalenterivuodelle 2021.


TOSINE-LEHDEN PÄÄTOIMITTAJA – TOSINE MAGAZINES CHIEF EDITOR

Eemeli Sutinen

eemeli.a.sutinen [at] student.jyu.fi

 Hei, olen Eemeli Sutinen neljännen vuoden yleisen historian opiskelija. Omat kiinnostuksen kohteet historian opiskelussa sijoittuvat muistitietotutkimukseen, etenkin toisen maailmansodan jälkeiseen aikaan. Vapaa-ajalla soittelen kitaraa ja pyrin myös välillä lueskelemaan kirjoja aina Kafkasta Remekseen. Toimin ainejärjestön lehden päätoimittajana kaudella 2021 ja toivon, että onnistun tarjoamaan innokkaille lukijoillemme hyvän lehden.


TAPAHTUMATIIMILÄISET – PARTY & EVENT ASSISTANTS

Pia Komonen, Viivi Kekäläinen & Jussi Lampinen

Heippa, ollaan Pia, Viivi ja Jussi eli tapsatiimi vuosimallia 21! Meidän päätehtävä on auttaa hurmaavaa tapahtumavastaavaa Sannia suunnittelemaan ja järkkäämään hullun hauskoja tapahtumia tosinisteille. Tapahtumien siivettelemänä myös siivotaan toisten jälkiä ja otetaan mielellään uusia tapahtumaideoita vastaan! Huippua tehdä hauskaa tekemistä rakkaille kanssaopiskelijoille. Ideat ja palautteet tapsalle ja meille, nykäse vaan hihasta tai laita viestiä! xoxo