Hallitus

Tosine ry:n syyskokous valitsi keskiviikkona 31.10.2018 yhdistykselle hallituksen kalenterivuodelle 2019.

Vas. takaa: Eetu Poso, Venla Räsänen, Dominic Saari ja Sampo Jalovaara.
Vas. edestä: Topi Taipale, Anniina Juvonen, Hanna Juhola, Anastasia Dimas, Laura Niemi ja Henrik Tornberg.

Tarkemmat sektorikohtaiset kuvat ja kuvaukset alempana.


PUHEENJOHTAJA – PRESIDENT

Venla Räsänen

puheenjohtaja [at] tosine.fi

Moikka! Olen Venla, ja opiskelen nyt neljättä vuotta historialla ja näinä vuosina olen ehtinyt tehdä kaikenlaista hallitushommaa kulttuuri- ja ekskursiovastaavasta tapahtumatiimiläiseen sekä varapuheenjohtajapestiin. Tänä vuonna toimin Tosine ry:n puheenjohtajana ja näin vastuualueelleni kuuluu vähän kaikenlaista, mistä jäsenille ehkä näkyvimpänä tasaisin väliajoin sähköpostiin ilmestyvät kokouskutsut. Joka tapauksessa minulle voi aina tulla juttelemaan tai laittaa sähköpostia ylläolevaan osoitteeseen tai vaikka pistää viestiä somessa, jos jokin pohdituttaa Tosineessa tai haluat antaa risuja tai ruusuja toiminnasta.


JÄRJESTÖVASTAAVA, VARAPUHEENJOHTAJA – ORGANIZATION AFFAIRS, VICE PRESIDENT

Hanna Juhola

hanna.s.juhola [at] student.jyu.fi

Hei! Olen Hanna ja neljännen vuoden opiskeljia. Tosineen hallituksessa olen toista vuotta, ja viime vuoden tapaan huolehdin järjestövastaavan pestistä. Lisäksi toimin varanpuheenjohtajana.
Huolehdin yhteyksistä Tosineen ja yhteistyöjärjestöjen, pääasiassa ammattijärjestö Speciaan sekä alumnijärjestö Jälkiviisaiden, välillä. Käytännössä olen siis vastuussa työelämään, työllistymiseen liittyvien asioiden välittämisestä jäsenistöllemme.
Näiden lisäksi toimin tänä vuonna Historian Opiskelijain Liiton puheenjohtajana.


RAHASTONHOITAJA – TREASURER

Eetu Poso

rahastonhoitaja [at] tosine.fi

Hei! Olen Eetu ja olen toisen vuoden historianopiskelija. Viime vuoden kokemus yritysyhteistyövastaavana Tosine ry:ssä johti talousvastaavan pestiin. Tehtävässäni vastaan yhdistyksen taloudenpidosta yhdessä muun hallituksen kanssa ja huolehdin, että toimintaan käytetyt varat pysyvät yhdistyksen syyskokouksessa hyväksytyn budjetin mitoissa.


SIHTEERI-TIEDOTTAJA – SECRETARY & PR

Anniina Juvonen

sihteeri [at] tosine.fi

Moikka! Olen Anniina ja kolmannen vuoden historian opiskelija. Myös minä olen ensimmäistä kertaa mukana hallituksessa ja toiminkin tämän vuoden Tosineen sihteeri-tiedottajana. Olen siis se joka hoitaa suurimman osan tiedotuksesta eli minun kauttani tulee paljon sähköpostia. Ylläpidän myös Tosineen nettisivuja, Facebookia ja Instagramia yhdessä esimerkiksi tapahtumatiimin kanssa. Lisäksi kokouksissa hoidan pöytäkirjat ja jaan ne sitten teille. Jos tulee mitään kysyttävää tai haluaa muuten vaan höpötellä, minua saa aina napata hihasta tai vaikka lähettää sähköpostia ja kertoa huolensa!


TAPAHTUMAVASTAAVA – PARTIES & EVENTS

Alma Pulkkinen

alma.e.pulkkinen [at] student.jyu.fi

Helou! Olen Alma ja opiskelen neljättä vuotta historiaa. Olen ensimmäistä kertaa hallitushommissa mukana, vaikkakin edellisenä vuonna puuhailin toimihenkilönä tapahtumatiimissä. Tänä vuonna toimin Tosineen tapahtumavastaavana, eli tehtäviini kuuluu tapahtumien suunnitteleminen ja järjestäminen tosinisteille, sekä poikkitieteellisen yhteistyön tekeminen muiden ainejärjestöjen kanssa. Mukana tapahtumien järjestämisessä on myös huippu tapahtumatiimi, jotta jokainen Tosineen tapahtuma olisi paras! Minuun voi olla yhteyksissä sähköpostilla, sosiaalisessa mediassa, tai vaikka ihan naamatusten jos yhteistyö Tosineen kanssa kiinnostaa, tai haluat antaa palautetta/toiveita Tosineen tapahtumista.


KOULUTUS- JA SOSIAALIPOLIITTISET VASTAAVAT – EDUCATION AND SOCIAL POLICY

Laura Niemi                                         Sampo Jalovaara

     laura.e.niemi [at] student.jyu.fi               sampo.i.jalovaara [at] student.jyu.fi

Hei! Olemme Laura ja Sampo ja opiskelemme molemmat nyt toista vuotta historiaa. Meistä kumpikin on ensimmäistä kertaa mukana hallituksessa, jossa jaamme koulutus- ja sosiaalipoliittisen vastaavan pestin (kopo-sopo). Toimenkuvaamme kuuluu muun muassa pitää silmällä opetuksen kehittämistä sekä opiskelun yhdenvertaisuutta. Jos mieltäsi askarruttavat vaikkapa opintojaksot, edunvalvontaan liittyvät asiat tai sisäilmaongelmat, ota ihmeessä yhteyttä.

Teemme yhteistyötä myös laitoksen henkilökunnan kanssa, eli jos sinulla on jotain kehitysideoita tai palautetta koskien opetusta ja laitoksen toimintaa, niin otamme niitä mielellämme vastaan. Myös muut opiskeluarjessa mietityttävät aiheet ovat täysin tervetulleita! Meihin saa ottaa yhteyttä sähköpostitse tai vaikka yliopistolla tavatessa.


LIIKUNTAVASTAAVA – SPORT ACTIVITIES

Dominic Saari

dominic.b.j.saari [at] student.jyu.fi

Moi! Olen Dominic ja olen toista vuotta historialla. Tämä on ensimmäinen hallituspestini. Toimin siis liikuntavastaavana ja ehkä tärkein ja näkyvin tehtäväni on Tosineen liikuntavuorojen pitäminen. Lisäksi tulen järjestämään muutamia liikuntakokeiluja ja turnauksia. Jos sinulla on huikeita ideoita liikuntasektorin kehittämisestä tai ihan vaan lajitoiveita liikuntavuoroille niin tule ihmeessä jutulle


KANSAINVÄLISYYS-, YMPÄRISTÖ- JA KEHITYSYHTEISTYÖVASTAAVA – INTERNATIONAL AND ENVIRONMENTAL AFFAIRS AND DEVELOPMENT CO-OPERATION

Anastasia Dimas

anastasia.a.dimas [at] student.jyu.fi

Hei! Olen Anastasia ja neljännen vuoden historianopiskelija. Olen ensimmäistä kertaa mukana hallituksessa ja toimin kansainvälisyys-, ympäristö- ja kehitysyhteistyövastaavana.
Tehtäviini kuuluu muun muassa jäsenistön kansainvälisyystietoisuuden ylläpitäminen erilaisten tapahtumien muodossa sekä vaihto-opiskelijoiden integroiminen ainejärjestön toimintaan. Tehtäviini kuuluu myös jäsenistön ympäristötietoisuudesta huolehtiminen ja ympäristöön liittyvien tapahtumien järjestäminen. Lisäksi pyrin pitämään tosinistit ajan tasalla kehitysyhteistyösektorin tapahtumista.
Mikäli sinulla on yllä mainittuihin aihealueisiin liittyviä kysymyksiä, tapahtumaideoita tai innostusta, laita rohkeasti viestiä!

KULTTUURI – JA EKSKURSIOVASTAAVA, HOL-VASTAAVA – CULTURE AND EXCURSIONS, HOL ORGANIZATION AFFAIR

Henrik Tornberg

henrik.t.tornberg [at] student.jyu.fi

Hei! Olen Henrik ja opiskelen historiaa toista vuotta. Olen vuoden 2019 hallituksen Kulttuuri- ja ekskursiovastaava, sekä HOL-vastaava. Tehtävänäni on tiedottaa opiskelutovereitani Jyväskylän alueen kulttuuritapahtumista, sekä ekskursioiden järjestäminen historian opiskelijoille hyödyllisiin ja mielenkiintoisiin kohteisiin. Edustan myös Tosine ry:tä Historian opiskelijain liiton hallituksessa vuonna 2019. Jos haluat ehdottaa mielenkiintoisia ekskursiokohteita, tai mielettömiä kulttuurikokemuksia laita minulle rohkeasti viesti tai sähköpostia!

YRITYSYHTEISTYÖVASTAAVA – BUSINESS RELATIONS

Topi Taipale

topi.h.taipale [at] student.jyu.fi

Hei! Olen Topi, ja olen toisen vuoden opiskelija. Olen ensimmäistä kertaa mukana hallitustoiminnassa. Yritysyhteistyövastaavana huolehdin erilaisista mahdollisista yhteistyömuodoista ulkopuolisten tahojen kanssa. Vastaan lähinnä mainosmyynnistä, ja teen yhteistyötä rahastonhoitajan kanssa varainhankintaan liittyvissä asioissa. Lisäksi vastuualueeseeni kuuluu haalarimerkkien nettikauppa. Minuun voi olla yhteydessä kaikessa yritysyhteistyöhön liittyvissä asioissa.


Hallituksen toimihenkilöt – Tosine ry:n syyskokous valitsi keskiviikkona 31.10.2018 & torstai 15.11.2018 yhdistykselle toimihenkilöiksi tapahtumatiimiläiset ja Tosine-lehden päätoimittajan kalenterivuodelle 2019.


TOSINE-LEHDEN PÄÄTOIMITTAJA – TOSINE MAGAZINES CHIEF EDITOR

Joni Markkanen

joni.j-p.markkanen [at] student.jyu.fi

Hei! Olen Joni ja opiskelen kolmatta vuotta historiaa. Toimin Tosine-lehden päätoimittajana ja hallituksen toimihenkilönä kaudella 2019 ja vastaan muun muassa lehden taittamisesta, juttujen keräämisestä ja painokuntoon valmistamisesta. Lehti toteutetaan yhteistyössä Nefa-Jyväskylä ry:n kanssa, sillä molemmat lehdet julkaistaan yhteisenä painotuotteena kaksi kertaa vuodessa keväällä & syksyllä. Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse, kasvokkain tai sosiaalisessa mediassa joiden kautta voi kysellä lisätietoa juttujen kirjoittamisesta, käytännön asioista ja antaa ideoita tai palautetta lehdestämme.


TAPAHTUMATIIMILÄISET – PARTY & EVENT ASSISTANTS

                         Sanni Kallio          Tiina Parkkila        Maarit Tuukkanen

Kuvat: Ville Eskelinen