Tosineen työelämäpäivä

Tosineen työelämäpäivä tulee taas! Oletko pohtinut millainen työllisyystilanteemme on? Työllistyvätkö historianopiskelijat museoalalle? tai Millaista on hakea historianopettajan töitä? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, tai olet pohtinut muita työelämää koskevia kysymyksiä, saavu paikalle kuuntelemaan, keskustelemaan ja kahvittelemaan.

Tapahtumaan tulevat puhumaan SPECIAlta Alli Alho, Museoalan ammattiliitolta Uula Neitola, OAJ Keski-Suomelta Jukka Lummelahti ja myös Jälkiviisaat ry:ltä tulee oma puheenvuoro. Nyt on siis loistava tilaisuus esittää kysymyksiä opetusalan ja museoalan asiantuntijoille, ammattijärjestö SPECIAlle sekä alumnijärjestöllemme.

Työelämäpäivä tarjoaa jokaiselle tosinistille tärkeää infoa muun muassa työllisyydestä, työnhausta, opettajantyöstä sekä museoalasta. Saavu siis paikalle maanantaina 9.4. kello 16-19 Historicalle H306:seen. Tapahtumassa on myös kahvitarjoilu sekä pientä purtavaa!

MITÄ: Tosineen työelämäpäivä
MISSÄ: Historica H306
MILLOIN: Maanantaina 9.4. kello 16-19
MIKSI: Koska työelämätietous on jokaiselle tosinistille hyödyksi!

PERUSTEILLA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON HISTORIA-AINEIDEN ALUMNIJÄRJESTÖ

Jyväskylän yliopiston historia-aineiden alumneille ollaan tänä syksynä perustamassa omaa alumnijärjestöä, johon tulevat olemaan tervetulleita jäseniksi kaikki laitokseltamme jostain historia-aineesta kandidaatin- ja/tai maisterintutkinnon suorittaneet. Yhdistystä perustamaan on koottu työryhmä, joka kaipaisi nyt apua yhdistyksen tulevien toimintatapojen määrittämiseksi sekä (tietysti kaikkein tärkeimpänä!) nimen keksimiseksi. Linkkinä kysely (auki 17.11. asti). Vastaa ja vaikuta, nyt sinulla on mahdollisuus kertoa, millaista alumnitoimintaa haluaisit järjestettävän!

Kyselyyn pääset tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHYy71VUpLwCflpdum1kAIQAFfRfnrjvCsbCrxc1qGGRKQgA/viewform