Tosineelle uusi kulttuuri- ja ekskursiovastaava!

Tosine ry valitsi eilen yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa yhdistykselle uudeksi kulttuuri- ja ekskursiovastaavaksi Venla Räsäsen. Onnittelut Venlalle pestistä ja menestystä alkaviin tehtäviin!

Uuden kulttuuri- ja ekskursiovastaavan sähköposti on jo päivitetty yhteystietoihin ja tarkempi esittely on tulossa!

Hallituksen kokous 5/2017

Tosineen hallitus kokoustaa jälleen. Syksyn ensimmäinen kokous järjestetään yhdistyksen kokouksen jälkeen ensi keskiviikkona 13.9.2017 klo 17.15 Historicalla, seminaarihuoneessa H105. Kaikki tosinistit ovat tervetulleita seuraamaan kokousta ja kokouksen pöytäkirja on nähtävillä Tone-huoneella, sekä Tosineen nettisivuilla pian kokouksen jälkeen.
Esityslista nähtävissä sähköpostissa liitteenä.
Tervetuloa!

Kokouskutsu Tosine ry:n ylimääräiseen kokoukseen 13.9.2017

Tervehdys ja hyvää alkanutta syksyä!

Tosine ry:n ylimääräinen yhdistyksen kokous järjestetään 13.09.2016 klo 16.45 alkaen Historicalla seminaarihuoneessa H105. Kokouksessa ovat äänioikeutettuja kaikki yhdistyksen viralliset jäsenet.

Kokouksessa käsitellään kulttuuri- ja ekskursiovastaavan eropyyntö sekä hallituksen kokoonpanon täydentäminen, eli käytännössä uuden kulttuuri- ja ekskursiovastaavan valinta (kohdat §6 ja §7).

Kokouksen esityslista on luettavissa sähköpostilistalle tulleen viestin liitteenä.

Tervetuloa!

Tosineen hallituksen kokous 4/2017

Hei!

Tosineen hallitus kokoustaa jälleen. Kevään näillä näkymin viimeinen kokous järjestetään ensi tiistaina 25.4.2017 klo 17.00 Historicalla, seminaarihuoneessa H105. Kaikki tosinistit ovat tervetulleita seuraamaan kokousta ja kokouksen pöytäkirja on nähtävillä Tone-huoneella, sekä Tosineen nettisivuilla pian kokouksen jälkeen.

Esityslista löytyy sähköpostista liitteenä.

 

Tervetuloa!

Hallituksen kokous 3/2017

Tosineen hallitus kokoustaa jälleen. Seuraava kokous järjestetään jo ensi maanantaina 27.3.2017 klo 17.00 Historicalla, seminaarihuoneessa H105. Kaikki tosinistit ovat tervetulleita seuraamaan kokousta ja kokouksen pöytäkirja on nähtävillä Tone-huoneella, sekä Tosineen nettisivuilla pian kokouksen jälkeen.
Esityslista nähtävillä sähköpostissa kokouskutsun liitteenä.

Tosine-lehden päätoimittaja on valittu!

Tosine ry:n hallitus valitsi eilen tiistaina 28.2. pidetyssä kokouksessaan Tosine-lehden uudeksi päätoimittajaksi Heikki Kämäräisen. Onnea Heikille, odottelemme innolla uutta lehteä!

Samassa kokouksessa hallitus lisäsi kansainvälisyys- ja ympäristövastaava Mika Vehmaksen vastuualueisiin kehitysyhteistyövastaavan tehtävät.

Tosineen hallituksen kokous 2/2017

Tervehdys!

Tosineen hallitus kokoustaa jälleen. Vuoden toinen kokous järjestetään tiistaina 28.2.2017 klo 17.30 Historicalla, seminaarihuoneessa H105. Kaikki tosinistit ovat tervetulleita seuraamaan kokousta ja kokouksen pöytäkirja on nähtävillä Tone-huoneella, sekä Tosineen nettisivuilla pian kokouksen jälkeen.

Tällä kertaa luvassa mm. kevään reissujen ja tapahtumien suunnittelua.
Tervetuloa kokoukseen!

TOSINE RY:N KEVÄTKOKOUS 22.2.2017

Tosineen kevätkokous järjestetään ensi viikon keskiviikkona, 22.2.2017 klo 19 alkaen Kortepohjassa, vapaa-aikatila Lillukassa. Kokouksessa ovat äänioikeutettuja kaikki yhdistyksen jäsenet. Kokouksen jälkeen on luvassa naposteltavaa ja virkokkeita. Kokouksen jälkeen paikalle saapuneilta veloitetaan 2€ sisäänpääsymaksua, mutta kokoukseen osallistujille tapahtuma on maksuton.

Kokouksessa käydään läpi Tosineen vuoden 2016 hallituksen vuosikertomus (eli toimintakertomus), jossa hallitus kertoo viime vuoden toiminnasta, ja tilinpäätös, josta puolestaan selviää yhdistyksen taloudellinen tulos. Kokouksessa käydään läpi toiminnantarkastajien kommentit ja tehdään päätös siitä, annetaanko vuoden 2016 hallitukselle vastuuvapaus viime vuoden hallituskaudesta.

(Sähköpostiin lähetetystä kutsusta voit tarkastaa liitteenä olevat dokumentit sekä kokouksen esityslistan. Tutustukaahan näihin, jotta osaatte sitten kokouksessa kysellä mikäli dokumenteissa on jotain epäselvää!)

Tervetuloa!

FOKUKSEN JA TOSINEEN SUOMALAISUUSSITSIT

Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta, joten nyt on myös sitsien muodossa aika juhlia hienoa Suomeamme! Mikä on sinulle tärkeää suomalaisuudessa? Onko Suomella tärkeä merkkihenkilö, jota haluat kunnioittaa? Onko sauna niin tärkeä, että haluat pukeutua saunavihdaksi ja sihistä luvan kanssa?

Nyt siihen on mahdollisuus, sillä Fokus ry ja Tosine ry järjestävät yhteiset Suomalaisuus-sitsit ti 7.2.2016 Ruusupuiston Helena-salissa (RUU D 104) klo 18 alkaen. Sitseillä on tarkoitus pitää hauskaa, laulaa perinteisiä ja uusia sitsilauluja, tutustua uusiin ihmisiin ja kokea yliopistoperinteiden syvin luonne! Vaikka sitsaaminen ei olisi sinulle tuttua, älä pelkää tulla mukaan! Vanhat opiskelijat auttavat teidät tuon kauniin yliopistoperinteen saloihin!

llmoittautuminen sitseille alkaa torstaina 26.1.2017 klo 12. Ilmoittautuminen tehdään lomakkeen kautta, joka ilmestyy Facebook-tapahtumaan edellä mainittuna ajankohtana. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 2.2.2017 klo 20 ja tähän mennessä myös peruutukset tulee tehdä. Muulloin sitsit pitää maksaa, vaikkei pääsisikään paikalle. Molemmille ainejärjestöille on omat kiintiönsä, mutta mikäli toinen puoli jää vajaaksi, paikat jaetaan toisen ainejärjestön ilmoittautuneiden kanssa.

Sitsit kustantavat alkoholillisella menulla 12e ja alkoholittomalla 10e. Sitsipakettiin kuuluu puolikas pizza, kaksi terävää ja kaksi pitkää juomaa. Valinnat tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Mahdolliset erikoisruokavaliot tulee myös ilmoittaa lomakkeen kautta. Maksuohjeet tulevat sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Pizzavaihtoehdot ovat:
-kana-ananas-aurajuusto
-tomaatti-oliivi-feta
-kinkku-ananas-pepperoni

Ilta jatkuu Freetimessä, jonne sitseille osallistujat pääsevät sisään narikan hinnalla.
Tule siis paikalle 7.2.2017 klo 18 Helena-saliin teeman mukaisesti pukeutuneena AJOISSA! Pukeutumattomia ja myöhästyneitä tullaan rankaisemaan ankarasti sitsisääntöjen mukaisesti.

SIIS
MITÄ? FOKUKSEN JA TOSINEEN SUOMALAISUUS-SITSIT
MILLOIN? TIISTAINA 7.2. KLO 18
MISSÄ? RUUSUPUISTON HELENA-SALISSA
MITÄ MAKSAA? 12e ALKOHOLILLINEN, 10E ALKOHOLITON
MITEN? PUKEUTUEN JA ANKARASTI SITSATEN
MIKSI? KOSKA SITSAAMINEN ON PARASTA JA SUOMALAISUUS MYÖS

Sitsi-tapahtuma Facebookissa!