Tutorit

Syksyn 2020 historian fukseja tutoroivat kolmannen vuoden opiskelija Niilo Jurvanen ja neljännen vuoden opiskelija Tiia Tenhunen.

Hei! Olen Niilo, 22-vuotias kolmannen vuoden opinnot aloittava historian opiskelija. Muutin tänne opiskelemaan Lappeenrannasta ja Jyväskylä oli entuudestaan tuntematon kaupunki. Näin eloisaan ja helppoon opiskelijakaupunkiin sopeutuu kuitenkin nopeasti, ja kaupunki tuntuu nyt jo toiselta kodilta. Opiskelen opettajaksi ja opintoihini kuuluu historian lisäksi kasvatustieteitä, yhteiskuntatieteitä, filosofiaa sekä elämänkatsomustietoa. Historiassa minua erityisesti kiinnostavat aatehistoria, sekä toisen maailmansodan jälkeinen Suomi. Vapaa-ajallani soitan kitaraa yliopiston komediateatterissa Jyväspeksissä ja luen vähän mitä sattuu.

”Moikka! Olen Tiia, 24-vuotias ja syksyllä aloitan neljännen vuoden historian opintoni. Saattaapi olla, että myös valmistun, mutta saattaapi olla että en. Kuka tietää! Jyväskylään muutin jo viisi vuotta sitten Etelä-Savon kovimmasta menomestasta, Pieksämäeltä. Kun joskus suljen Historican oven viimeistä kertaa, toivon historian, yhteiskuntatieteiden, viestinnän,- ja henkilöstöjohtamisen opintojen johdosta olevani pätevä tekemään jotain kivaa. Mitä kivaa? Tulevaisuus näyttää. Ehkä opintoni eivät myöskään vielä jää mainittuihin. Keskitytään nyt ensin tähän hetkeen ja mietiskellään. Vapaa-ajalla minut luultavasti löytää kaupungin keskustasta, kotoa tai kesäisin kalastamasta.

Mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää  opiskelusta tai elämästä Jyväskylässä, voi tutoreille rohkeasti laittaa viestiä!

tiia.m.j.tenhunen [at] student.jyu.fi

niilo.e.k.jurvanen [at] student.jyu.fi

Syksyllä tavataan!