Tuutorit

Syksyn 2017 historian fukseja tuutoroivat toisen vuoden opiskelija Markus Peteri ja kolmannen vuoden opiskelija Sanni Kupiainen. Mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää  opiskelusta tai elämästä Jyväskylässä, voi tuutoreille rohkeasti laittaa viestiä!

Markus Peteri – markus.m.peteri [at] student.jyu.fi

Olen Markus, kolmatta vuotta syksyllä aloitteleva historian opiskelija. Kuten monet muutkin, hakeuduin ja pääsin ensimmäisenä vuotena opettajakoulutukseen. Historian lisäksi opiskelen vaihtelevalla menestyksellä yhteiskuntatieteitä. Katsotaan, mitä keksin jatkossa.

Historiassa minua kiehtovat sodat sekä rikollisuus. En mitään erikoisempaa syytä ole koskaan keksinyt sille, miksi hain opiskelemaan historiaa, mutta tässä nyt ollaan. Kaiketi mielenkiinto menneisyyteen on minut tähän tilanteeseen ajanut.

Sanni Kupiainen – sanni.m.kupiainen [at] student.jyu.fi

Moikka kaikille! Olen Kupiaisen Sanni, kolmannen vuoden opiskelija ja ensi syksynä aloitan neljännen vuoden täällä ihanassa Jyväskylässä! Olen painottunut Suomen historiaan ja minusta tulee myös joskus opettaja. Sivuaineina olen tehnyt valtio-oppia sekä kasvatustieteitä, ja teologisen opinnot ovat myös haaveissa.

Tuutorina toivon, että pystyn parhaalla mahdollisella tavalla opastamaan ja auttamaan uusia fukseja. Omat tuutorini olivat niin huippuja, joten toivon, että pystyn antamaan teille yhtä hyvät lähtökohdat opintoihin ja elämään Jyväskylässä. Rohkein mielin kohti tulevaa kesää ja syksyä, yhdessä toisen tutorin kanssa pidetään teistä todella hyvää huolta!