Toogabileet 24.4.

Tuntuuko siltä, että tekisi mieli kietaista tooga päälle ja siemailla viiniä hyvässä seurassa? Ei hätää, me teemme sen mahdolliseksi!

Tarjolla bileissä on muunmuassa kreikkalaista salaattia, leipää, muuta pientä naposteltavaa, sekä tietenkin kotiviiniä. Ohjelmaakin on luvassa, sillä pääset halutessasi osallistumaan esimerkiksi olympialaisiin! Luvassa on myös mahdollisesti musiikkiesityksiä.

Pähkinänkuoressa:

  • MITÄ: Toogabileet
  • MISSÄ: H320 (Historica)
  • MILLOIN: 24.4. klo 18:00 – 23:00
  • PUKUKOODI: Tooga
  • MITÄ KUSTANTAA: järjestävien järjestöjen jäseniltä 2e, muiltA 3e. (HUOM! Saa tuoda avecin)

Järjestäjät: Mephisto, Nefa, Tosine

In english:

We are hosting a toga party in H320 on the 24.4. at 6 pm to 23 pm. Food, such as greek salad and small snacks, and homemad wine will be served. In this party, you’ll have have a lot to do and see! This whole fun costs just 2 euros, if you’re a member of Tosine, Nefa or Mephisto, or 3 euros, if you’re not.

Please, put on a toga and come join us!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *