SUMUSUUNNISTUS – FOGIEERING 26.4.

(English description after the Finnish one)

Vappu lähestyy päivä päivältä ja pidot senkun paranee. Tuntuuko että omista fuksiaisista on jo tovi aikaa? Jääkö Amazing Race välistä? Ei hätää, sillä tänä vappuna Radikaali, Abakus, Magna Carta ja Tosine järjestävät yhdessä jo perinteeksi muodostuneen sumunsekaisen rastikilpailun Seminaarinmäen ympäristössä keskiviikkona 26.4.!

Tarkoituksena on kiertää joukkueena kahdeksan rastia, joiden aikana joukkueen on juotava 24 tölkkiä kaljaa, lonkeroa, siideriä, limua tai ihan mitä vain muuta tölkkiin pakattua nestettä. Kerätkää siis 4-6 henkilön tiimi ja keksikää itsellenne repäisevä nimi sekä pukeutukaa keksimänne teeman mukaisesti. Luovuus ja fiilis eivät jää huomiotta kilpailun aikana. Eikä tässä vielä kaikki: paras joukkue palkitaan!

Sumusuunnistuksen eli Sumarin säännöt:

4-6 hengen joukkue, jonka jäsenistä yksi nimetään joukkueen kapteeniksi
Osallistuminen edellyttää joukkueelta 24 tölkkiä omavalintaista juomaa, jotka tulee hankkia omakustanteisesti etukäteen
Laukkujen, reppujen, kassien yms. tuominen rastiradalle on kiellettyä (jätetään Opinkivelle ennen kisan alkua). Joukkueen on siis keksittävä kuinka tölkit saa parhaiten kulkemaan rastiradalla mukana
Tölkkien on oltava palautuskunnossa maaliin saapuessa
Rastien suorituksen ja kekseliäisyyden perusteella palkitaan!

Ilmoittautumisohjeet:

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 10.4. klo 12.00. Joukkueen kapteeni ilmoittaa joukkueensa seuraavan linkin kautta: https://goo.gl/forms/lGNTfHh6JbJWN4qH2 Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 21.4. 22:00. Saatte vahvistuksen ilmoittautumisestanne joukkueen kapteenin sähköpostiin. Mukaan mahtuu 16 nopeinta joukkuetta, joten ala koota joukkuettasi nopeasti!

Joukkueiden lähdöt ovat porrastetusti 16:30 alkaen. Rankan ja sumuisen kisan jälkeen illanvietto jatkuu Opinkiven saunalla löylyjen merkeissä. Mikä loistava tapa saada uusia tuttuja omasta ja muiden ainejärjestöistä! Tapahtumalla on myös yhteiset jatkot yökerho Brassa klo 22 alkaen, siirtykäämme sinne siis vapaaseen tahtiin yön pimentyessä.

Jos osa ohjeista jäi vielä sumun peittoon, kysellä saa lisää allekirjoittaneelta! (aku.m.t.lampinen@student.jyu.fi)

Tapahtuma vielä tiivistettynä:

MITÄ: Sumari!
MISSÄ: Seminaarinmäen ympäristössä (lähtö Opinkiveltä), jatkot Brassa
MILLOIN: Keskiviikkona 26.4. klo 16:30 alkaen
MITÄ MAKSAA? No ei sitten mitään! Paitsi ne teidän joukkueen juomat ^^

Kisaa jo odotellen,
Radikaali, Magna Carta, Abakus ja Tosine

IN ENGLISH:

Hello, you who are keenly waiting for the 1st of May!

As May Day is getting closer, the parties are getting better and better… Alas, does it feel like your freshmen party was an eternity ago? Will you miss Amazing Race this year? Fear not, as Radikaali, Abakus, Magna Carta and Tosine will offer a solution to all your problems by joining their forces in organising a foggy checkpoint race! The race will be held in the vicinity of Seminaarinmäki on Wednesday 26th of April.

The idea of the event is to tour its eight checkpoints in teams. During the touring, each team should finish 24 cans of their preferred beverage(s): beer, long drink, cider, soda, or whatever floats their boat (as long as it’s in a can)! So, form a team of four to six people, figure out a funky team name and dress according to a theme of your choice! Creativity and good vibes will most certainly not be ignored during the race. But wait, there is more: the best team will win some sweet, sweet prizes!

The rules of the Fog orienteering a.k.a. Fogieering™

You must have a team of four to six people, one of whom will be named the team captain.
In order to participate, your team is required to purchase 24 cans of beverages of the team’s own choosing BEFORE the event starts.
Bringing bags, backpacks, purses etc. to the checkpoints is forbidden. Bags and other such items should be left at Opinkivi before the race begins. Thus, the teams will need to figure out how to carry the cans during the race.
The cans must be in suitable condition for bottle recycling at the finish line.
You will be evaluated according to your execution of the checkpoint tasks and your creativity!

Instructions for registration

The registration for the event starts on Monday 10th of April at noon. The team captain signs up the team through the following link: https://goo.gl/forms/lGNTfHh6JbJWN4qH2. The registration ends on Friday 21st of April at 10 pm. Your team captain will receive a confirmation of your registration by email. There is room for 16 teams only, so start gathering your team as quickly as possible!

The teams will start at graded times starting from 4.30 pm. After the intense and foggy race, the night will continue in the warm embrace of the Opinkivi sauna. All in all, what an excellent way to get to know new people from both your organisation and the other ones! There will also be a joint after party at Bra from 10 pm onwards, so you can move over there when you like as the night proceeds.

If some of the instructions still feel slightly foggy, you can ask for more information from yours truly! (aku.m.t.lampinen@student.jyu.fi)

TL;DR:

WHAT: The Fog Orienteering a.k.a. a checkpoint race in various stages of fogginess!
WHERE: In the vicinity of Seminaarinmäki: starting point at Opinkivi, afterparty at Bra
WHEN: On Wednesday 26th of April, from 4.30 pm onwards
HOW MUCH: Nothing whatsoever! Except for the drinks of your team ^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *