TOSINEEN JA LÖÖPIN PUBIBUSSI

Taas on aika kierrellä Jyväskylän seudun parhaimpia (tai pahimpia) pubeja! Tosineen ja Lööpin perinteinen pubibussi starttaa Ylä-Ruthin edestä keskiviikkona 20.4. klo 18 ja ajelee reittiä Huhtasuo-Petäjävesi-Palokka. Palaamme takaisin Ylä-Ruthille klo 22. Vierailtavat paikat ovat Huhtasuon Vemmelsääri, Petäjäveden Kanttari ja Palokan Oluttupa.

Tälle upealle reissulle pääsee mukaan vain seitsemällä eurolla! Lasku maksetaan Tosineen tilille erikseen tulleiden maksuohjeiden mukaan. Myös vierailtavia baareja on kontaktoitu ja toivottavasti saamme opiskelijahintaisia juomia!

Ilmoittautuminen alkaa HUOMENNA 13.4. klo 11 ja päättyy maanantaina 17.4. klo 22. Molemmille ainejärjestöille on omat kiintiönsä, mutta mikäli toisen kiintiö ei täyty paikat jaetaan toiselle ainejärjestölle. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi ja jokaiselle kerrotaan sähköpostissa onko mahtunut mukaan sekä lähetämme maksuohjeet.

Mikäli aiheesta on jotain kysyttävää ottakaa yhteyttä Tosineen tapahtumasektoriin!

Toivottavasti saadaan bussi täyteen!

SIIS:
MITÄ? Tosineen ja Lööpin 10 vee Pubibussi
MILLOIN? Ke 20.4. klo 18-22
MISSÄ? Ylä-Ruthin edestä lähtö ja paluu, sen lisäksi Huhtasuo, Petäjävesi sekä Palokka.
MITÄ MAKSAA? Vain 7e, joka maksetaan maksuohjeiden mukaan
MIKSI? Koska miksi ei, tämä tapahtuma on KULTAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *