Pää täynnä historiaa – Katsauksia alkoholin historiaan

Historian opiskelijoiden liiton perinteinen kevätseminaari tulee taas yhtä varmasti kuin Matti Nykänen mäkihyppytornista. Seminaarin teemana on alkoholi, jonka moninaiseen historiaan on mahdollisuus tutustua Jyväskylässä 16.-18.3. Seminaari alkaa perjantaina vapaamuotoisemmalla ohjelmalla ja jatkuu lauantaina luento-osuuden ja sitsien, sekä illanvieton merkeissä.

Perjantain ohjelma alkaa klo 18 Seminaarinmäen kampuksella Musica-rakennuksen Boomboxissa alustavasti vapaan illanvieton merkeissä.

Lauantaina aloittelemme klo 10 aamukahveilla Seminaarinmäellä Historica-rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Seminaarin luennot pidetään salissa H320, ja niiden aikataulut sekä aiheet tarkentuvat lähipäivinä.

Sitsit alkavat klo 18 Historicalla H320-salissa. Sitsien teemana on seminaarin teemaa mukaillen KIELTOLAKI. Sitsaamisen lopetamme klo 22 mennessä, jonka jälkeen jatkamme iltaa anniskeluravintola Freetimessä. Jos sitsit ei innosta, vaihtoehtoista ohjelmaa on tarjolla Boomboxissa.

Linkki kevätseminaarin Facebook-tapahtumaan, josta löytyy myös ilmoittautumislomake.

Jos tarvitset majoitusta, ilmoittautumisaikaa on 12.2.-25.2.2018, muuten ilmoittautumiseen on aikaa 4.3.2018 saakka.

MITÄ: HOL -kevätseminaari 2018
MISSÄ: Jyväskylässä
MILLOIN: 16.-18.3
MIKSI: Koska kaikki haluavat pään täyteen historiaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *