Lööpin ja Tosineen Silja Line -sitsit

INFO IN ENGLISH BELOW

Lööppi ja Tosine lastaavat bilekansan yhteiseen laivaansa keskiviikkona 25.4.! Sitsit ovat kaverisitsit, joten voit valita hyttikaverisi yli ainejärjestö- ja koulurajojen. Toki voit tulla myös yksin, jos kaikki muut kaverisi potevat meripahoinvointia.

Laiva lähtee klo 18 Ruusupuiston Helena-salin terminaalista. Ole ajoissa paikalla, sillä kapteeni ja perämies rankaisevat myöhästelijöitä! Voit saapua laivalle merimiehenä, pelastusrenkaana tai vaikka Tauskina. Laiva on mitoitettu 100 hengelle.

Kaiva omat rommipullosi mukaan, sillä sitsit ovat OPM! Laivan buffetista löytyy jokaiselle ruokavaliolle sopiva pizzan puolikas. Alkoholillinen menu maksaa 12e ja se sisältää kaksi pitkää juomaa ja shotin. Alkoholiton menu maksaa 10e ja sen sisältö on toistaiseksi yllätys.

Saavu myös epävirallisille jatkoille Freetimeen.

MITÄ: Lööpin ja Tosineen Silja Line -kaverisitsit
MISSÄ: Ruusupuiston Helena-salissa
MILLOIN: ke 25.4. klo 18
MITÄ MAKSAA: holillinen 12e, holiton 10e (muista lisäksi omat juomasi!)
MIKSI: koska VAPPU ja risteily ja Lööppi ja Tosine ja kaverit

Lööppi and Tosine are loading the party people for their joint ship on Wednesday, 25th of April! Sitsfests are friend-friendly ones, so you may choose your cabin crew outside your students’ association or this thing called university-bubble. You can of course join this cruise all by yourself, if your friends are sea-sick (pun intended).

Ship starts at 6pm in Ruusupuisto’s Helena-hall’s terminal. Be on time, otherwise the captain and coxswain will punish you. You can dress up as anything cruise-related, such as a sailor, a life belt or Tauski (a finnish singer). This ship carries 100 people at max.

Bring your own rum bottles aboard. The ship’s buffet contains half a pizza (special diets are being notified). Alcohol menu is 12e, and it has two long drinks and two shots in it. Non-alcohol menu is 10e and the contents of it is still a dark mystery.

We also have afterparty in Freetime, do not miss that either.

WHAT: Lööppi and Tosine’s Silja Line -cruise-themed invite-your-friends-sitsfests
WHERE: Helena-sali in Ruusupuisto (Alvar Aallon katu 9)
WHEN: on Wednesday 25.4. from 6pm>
WHAT COSTS: alcohol menu 12e, non-alcohol 10e (bring your own drinks also if you want)
WHY: because VAPPU, cruising is fun, Lööppi, Tosine and friends are also quite nice

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *