Tosineen ja Nefan fuksiaiset 2018: Once upon a time in Freetime

5..4..3..2..1..Showtime!

Koetko olevasi oman elämäsi filmitähti? Vai jouduitko aina olemaan koulunäytelmissä kuusi? Entä pidätkö kenties enemmän muiden ohjaamisesta, vai sopiiko sinulle sittenkin parhaiten kriitikkona olo? Joku voi tunnistaa itsensä myös sohvan nurkassa sipsiä mussuttavasta Netflixin tuijottajasta.

Nyt on oiva mahdollisuus pukeutua juuri sellaiseksi hahmoksi elokuvien ja television maailmasta kuin olet aina halunnut, ja vain mielikuvitus on rajana! Tässä siis teille tarjous, josta ette voi kieltäytyä.

Tapahtuma on torstaina 13.9. klo 17:30 alkaen, tapaamme Historican edessä. Olethan paikalla hyvissä ajoin!

Sitten vain kaivamaan kaapista Darth Vaderin valomiekkaa ja kypärää, Homer Simpsonin Duff-oluita, Rockyn nyrkkeilyhanskoja tai Kummelista tuttuja vitsejä. ILLAN PARAS ASUKOKONAISUUS PALKITAAN!

Jatkot alkavat klo 22 tanssiravintola Freetimessä.

Fukseille muistutuksena, että vanhempien opiskelijoiden ja rastinpitäjien lahjonta virvokkeilla ja herkuilla on erittäin suotavaa. Tämä saattaa parantaa pisteytystänne fuksiaisissa.

Vanhemmat opiskelijat eivät ole velvoitettuja pukeutumaan teeman mukaan, toki se on varsin ok, mutta perinteisesti haalarit ovat olleet varsin hyvä asuste.

MITÄ: Fuksiaiset Tosineen ja Nefan fukseille
MISSÄ: Lähtö Historican edestä 17:30, pyörimme Seminaarinmäen ympäristössä. Palkintoseremonia Lounaispuistossa n. klo 21 ja jatkot Freetimessä!
MAKSAAKO: fuksiaiset ilmaiset, jatkot Timessä fukseille ilmaiset, jatkoillepääsy muilta 2e
MILLOIN: torstaina 13.9. Klo 18 eteenpäin, ethän myöhästy
MIKSI: koska yliopistoperinteet
MITEN ILMOTTAUDUN: Tone-huoneen seinään tulee lista (ei Schindlerin) keskiviikkona 5.9. alkaen!!

Linkki tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1838014216276475/

In english:

Now is your best shot to dress up as your favorite movie / tv-star! Tosine and Nefa are having freshmens’ party and the best costume will win!

WHAT: Freshmens party Once upon a time in Freetime
WHERE: We start infront of Historica and continue around the Seminaarinmäki. The afterparty is held in Freetime (freshmen get in free, the rest 2€)
WHEN: On Thursday 13.9.2018 at 17:30
WHY: Because traditions

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *