Tammikuussa tapahtui!

Tammikuu oli Tosinelle touhukasta aikaa ja ehdimmekin pitämään kolme hyvin erityyppistä tapahtumaa. Vuotemme alkoi 15.1. tiistaina Speed Friending-illan merkeissä kuin Tosine keräsi vaihtarit ja suomalaiset opiskelijat yhteen pullan ja tutustumisen parissa. Tapahtuma saikin paljon osanottajia ja iloksemme vaihtarit menivät tasan suomalaisten kanssa ja yhteys pääsi syntymään. Kaikin puolin siis erittäin onnistunut tapahtuma, jossa vallitsi iloinen ilmapiiri ja kaikki pääsivät tutustumaan toisiinsa vieläkin paremmin.


Tiistaina 22.1. Tosine järjesti vuoden toisen tapahtumansa eli perinteisen Tammilöysäilyn ja lautapeli-illan Opinkiven saunalla. Siellä, kymmenien tosinistien voimalla, saunottiin rennolla meiningillä ja pelailtiin niin Trivial Pursuitia kuin Beer bongiakin, samalla sipsiä ja karkkia mutustellen.

Tammikuun lopetimmekin sitten railakkaasti Tosineen Open Mic-iltaman ja Haalaribileiden parissa 31.1. Vietimme hauskan illan Boomboxissa runonlausunnan, laulu- ja bändiesitysten, sekä vanhojen päiväkirjamerkintöjen parissa. Tälläkin kertaa yhteislaulut raikasivat monien kymmenien tosinistien suusta ja fuksimme pääsivät käyttämään punamustia haalareitaan ihka ensimmäistä kertaa. Tammikuu oli siis kaikin puolin onnistunut kuukausi tosinisteilta ja tällä hetkellä myös helmikuun tapahtumat ovat pyörähtämässä kovaa vauhtia käyntiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *