Maaliskuussa tapahtui!

Maaliskuun aikana Tosineen jäsenistö ehti juhlistamaan jälleen kerran vaikka ja mitä!

Ensimmäisenä juhlimme laskiaista yhdessä Nefa ry:n kanssa pulkkailun ja hankijalkapallon merkeissä 5.3. Myöhemmin illasta päädyttiin myös Passioniin lämmittelemään lautapelien ja hyvän seuran merkeissä.

Seuraavana pääsimme juhlistamaan sitsailun humua yhdessä Fokus ry:n kanssa 7.3, teemanamme ISMIT. Näitä juhlista ei hyvää mieltä puuttunut kun saimme koko Historican raikaamaan yhdessä yhteiskuntatieteilijöiden kanssa.

Maaliskuuhun mahtui myös Turussa järjestetty Historiain Opiskelijain Liiton HOL-seminaari 15.-17.3 ja seminaariin kuuluvat sitsit 16.3. Tuona viikonloppuna Varsinais-Suomeen eksyikin mukavan kokoinen joukko jäsenistöämme Varaslähtö vaaleihin-teeman pariin.

Seuraavaksi starttaa huhtikuu ja kevään tärkein juhla, eli vappu lähestyy kovaa vauhtia. Onneksi Tosineella onkin vapun ja huhtikuun varalle jo jos jonkinmoista suunnitelmaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *