Tosinisti – tule valittamaan

Kyllä, nyt saa tulla valittamaan oikein luvan kanssa 22.4. Opinkiven saunalle kello 18:00, silloin järjestetään nimittäin Tosineen ensimmäinen valitussauna!

Kopo-sopomme Karoliina on valmis ottamaan murheenne, huolenne ja päänsärkynne vastaan – kunhan ne vain koskevat opiskelua. Kyseessä ei ole siis yleinen terapiatuokio, mutta jos joku opiskeluihin liittyvä asia painaa mieltä, niin tuo mielipiteesi esiin nyt, sille voidaan ehkä jotain tehdäkin.

Tule siis keventämään mieltäsi rennossa seurassa ja nauttimaan hyvistä löylyistä, saunassahan niitä ongelmia on suomalaiseen tapaan ennenkin ratkottu. Saunojille tarjolla myös kahvia ja pullaa, tervetuloa!

Vielä pähkinänkuoressa:                                                             KOPO-SOPO                                             

  • Mitä: Tosineen valitussauna
  • Missä: Opinkiven sauna
  • Milloin: Tiistaina 22.4. kello 18:00