Tosineen ja Lööpin pubibussi

Tosineen ja journalistiikan opiskelijoiden ainejärjestö Lööpin perinteikäs Pubibussi starttasi jälleen matkaan tämän viikon tiistaina 1.4. Ainejärjestöjen yhteistyönä toteutettu maakuntamatkailu lähialueen kuppiloihin keräsi bussilastillisen janoisia opiskelijoita, niin ensikertalaisia kuin vanhoja konkareitakin.

Rauha bilepubibussin sielulle
Rauha bilepubibussin sielulle

Lienee ollut aprillipilaa tai sitten vain huonoa tuuria, mutta ”bilepubibussiksi” ristitty menopelimme ei suostunut yhteistyöhön kanssamme – toisin sanoen siis käynnistymään. Huonolta näyttäneen alun ja pienen viivästyksen jälkeen pääsimme kuitenkin matkaan korvaavan bussin kyyditseminä.

Tämän vuotinen reissu kiersi Petäjäveden Kanttarin, Tikkakosken Myllykki Pubin ja Palokan Oluttuvan kautta. Tunnelmallista bussimatkailua, hämyisiä kuppiloita, opiskelijaystävällisiä hintoja – tietenkään karaoketa unohtamatta!

Tunnelmia reissusta voi käydä kurkkimassa galleriasta täältä!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *