Ekskursio Keskisuomalaiseen!

Tosinisteillä on nyt mahdollisuus päästä tutustumaan vallan vahtikoirien työhön heidän luonnollisessa ympäristössään! Oletko miettinyt koskaan mitä sanomalehden toimituksessa oikeastaan tapahtuu tai miten jutut syntyvät? Tule ottamaan selvää ja voit samalla kartoittaa myös omia työllistymismahdollisuuksiasi!

Tosineen ekskursiolle Keskisuomalaiseen 1.12.2015 klo. 14.00 – 15.30 mahtuu mukaan n. 40 henkeä, mutta muutaman ylitys ei haittaa jos tulee yleisöryntäys. Koska tilaa riittää näin monelle, ovat kaikki tosinistit tervetulleita, kuitenkin niin, että opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat ovat etusijalla jos maksimimäärä meinaa täyttyä.

Ohjelmasta: ensin Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola puhuu meille puolisen tuntia ja sen jälkeen varapäätoimittaja Inkeri Pasanen esittelee Keskisuomalaista ja lehden tekoa.

Oheisesta linkistä pääset ilmoittautumaan ekskursiolle ja ilmoittautumisaikaa on 2.11.2015 asti! https://docs.google.com/…/1D30b4qUVRUYt-9QF67k35d…/viewform…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *