Tosineen legendaarinen Partyristeily!

TOSINEEN LEGENDAARINEN RISTEILY TULEE TAAS!

Tällä kertaa risteilyajankohta on ke 16.11- to 17.11, laiva lähtee Suomen Turusta ja laivana toimii upeaakin upeampi Baltic Princess. Risteily kestää 23h, eikä maassakäyntimahdollisuutta ole. Alustava lähtöaika on yliopiston kirjaston edestä klo 14, mutta aikataulut saattavat vielä muuttua. Paluu tapahtuu 17.11 noin puolen yöhön aikoihin samaan paikkaan.

Majottautuminen tapahtuu KAHDEN hengen hyteissä ikkunallisissa/ikkunattomissa E2-luokan hyteissä. Hytit sijaitsevat yökerhon yläpuolella, joten melua voi kantautua, mutta tosinistithan bailaavat pilkkuun asti, joten se tuskin on ongelma!

Koko lysti (siis matkat Jkl-Turku- Jkl sekä hyttipaikka kahden hengen hytissä) maksaa vain 22e/hlö, joten TÄTÄ EI KANNATA MISSATA! Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten ole nopea!

Ilmoittautuminen alkaa HUOMENNA 15.10 klo 12. Ilmoittautuminen tapahtuu niin, että TOINEN hyttiparista lähettää ilmoittautumisen SÄHKÖPOSTINA osoitteeseen anniina.e.m.poikonen@student.jyu.fi

Sähköpostissa tulee olla molempien hyttiläisten nimet, syntymäajat sekä sähköpostiosoitteet. Ilmoittautuminen on sitova ja päättyy su 23.10. Myös mahdolliset peruutukset tulee tehdä tätä päivämäärää ennen tai risteily tulee silti maksaa. Maksuohjeet tulevat sähköpostiin ilmoittautumisajan jälkeen.

HYTTIPARIT TULEE SIIS OLLA VALMIINA ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ! Mikäli tuntuu ettei vieruskaveria löyty, voit myös ilmoittautua ja järjestäjät yhdistävät nämä ilmoittautuneet.

Lisämaksusta on mahdollista ostaa laivalla aterioita, mutta ne eivät risteilymaksuun kuulu.
(buffet-päivällinen 33e/hlö, aamiainen 10.50e/hlö, buffet-lounas 25e)

Tapahtumasektori toivottaa kaikki vallan tervetulleeksi tälle hienolle risteilylle! Mikäli aiheesta on mitään kysyttävää, otathan meihin mahdollisimman pian yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *