Tosineen vuosikokous + raxit

Tosineen vuosikokous tulee taas ja on aika valita järjestöllemme uusi hallitus! Vuosikokous järjestetään Kortepohjassa Lillukassa ja kokouksen jälkeen voidaan viettää iltaa kuuluisan kiljun, naposteltavan ja iloisten tosinistien seurassa.

Tosineen hallitukseen voivat hakea kaikki tosineen jäsenet. Myös äänestykseen tarvitsee Tosineen jäsenyyden, joten viimeisimpienki fuksien kannattaa liittyä Tosineen jäseniksi!

Viime vuonna muuttunutta valintamenettelyä pohditaan yhessä jäsenistön kanssa ma 24.10 klo 17 (paikka ilmoitetaan myöhemmin), joten jos sinua kiinnostaa hallituspaikka tai olet muuten kiinnostunut hallituksen pesteistä, tule ihmessä paikalle!

Kaikki nykyisen hallituksen jäsenet kertovat mielellään pestiensä sisällöstä ja lähiaikoina tulee myös lisäinfoa siitä hallitukseen hakemisesta.

Siis ottakaa itsenne ja kaverinne mukaan jännittävään kokoukseen ja sen jälkeen raxeille 3.11 klo 19 eteenpäin Kortepohjan Lillukkaan. Tapahtuma on perinteisesti koonnut tosinisteja kaikista vuosikursseista, joten älä epäröi tulla paikalle!

Mikäli osallistut kokoukseen, koko ilta on ilmainen. Jos kuitenkin tulet litkimään kanssamme vain juotavia kokouksen jälkeen, ilta kustantaa 2e/hlö.

Terveisin Sanni ja tapahtumatiimi sekä koko Tosineen hallitus!

SIIS
MITÄ: Tosineen vuosikokous+kiljuraxit
MISSÄ: Kortepohjan Lillukassa
MILLOIN: 3.11 klo 19
MIKSI: Valitaan Tosineelle uusi hallitus
MITÄ MAKSAA: Jos osallistut kokoukseen, ei mitään, jos tulet vain raxeille 2e.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *