FOKUKSEN JA TOSINEEN SUOMALAISUUSSITSIT

Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta, joten nyt on myös sitsien muodossa aika juhlia hienoa Suomeamme! Mikä on sinulle tärkeää suomalaisuudessa? Onko Suomella tärkeä merkkihenkilö, jota haluat kunnioittaa? Onko sauna niin tärkeä, että haluat pukeutua saunavihdaksi ja sihistä luvan kanssa?

Nyt siihen on mahdollisuus, sillä Fokus ry ja Tosine ry järjestävät yhteiset Suomalaisuus-sitsit ti 7.2.2016 Ruusupuiston Helena-salissa (RUU D 104) klo 18 alkaen. Sitseillä on tarkoitus pitää hauskaa, laulaa perinteisiä ja uusia sitsilauluja, tutustua uusiin ihmisiin ja kokea yliopistoperinteiden syvin luonne! Vaikka sitsaaminen ei olisi sinulle tuttua, älä pelkää tulla mukaan! Vanhat opiskelijat auttavat teidät tuon kauniin yliopistoperinteen saloihin!

llmoittautuminen sitseille alkaa torstaina 26.1.2017 klo 12. Ilmoittautuminen tehdään lomakkeen kautta, joka ilmestyy Facebook-tapahtumaan edellä mainittuna ajankohtana. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 2.2.2017 klo 20 ja tähän mennessä myös peruutukset tulee tehdä. Muulloin sitsit pitää maksaa, vaikkei pääsisikään paikalle. Molemmille ainejärjestöille on omat kiintiönsä, mutta mikäli toinen puoli jää vajaaksi, paikat jaetaan toisen ainejärjestön ilmoittautuneiden kanssa.

Sitsit kustantavat alkoholillisella menulla 12e ja alkoholittomalla 10e. Sitsipakettiin kuuluu puolikas pizza, kaksi terävää ja kaksi pitkää juomaa. Valinnat tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Mahdolliset erikoisruokavaliot tulee myös ilmoittaa lomakkeen kautta. Maksuohjeet tulevat sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Pizzavaihtoehdot ovat:
-kana-ananas-aurajuusto
-tomaatti-oliivi-feta
-kinkku-ananas-pepperoni

Ilta jatkuu Freetimessä, jonne sitseille osallistujat pääsevät sisään narikan hinnalla.
Tule siis paikalle 7.2.2017 klo 18 Helena-saliin teeman mukaisesti pukeutuneena AJOISSA! Pukeutumattomia ja myöhästyneitä tullaan rankaisemaan ankarasti sitsisääntöjen mukaisesti.

SIIS
MITÄ? FOKUKSEN JA TOSINEEN SUOMALAISUUS-SITSIT
MILLOIN? TIISTAINA 7.2. KLO 18
MISSÄ? RUUSUPUISTON HELENA-SALISSA
MITÄ MAKSAA? 12e ALKOHOLILLINEN, 10E ALKOHOLITON
MITEN? PUKEUTUEN JA ANKARASTI SITSATEN
MIKSI? KOSKA SITSAAMINEN ON PARASTA JA SUOMALAISUUS MYÖS

Sitsi-tapahtuma Facebookissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *