POIKKITIETEELLISET BUCKET LIST -BILEET

Fuksiaiset ja fuksisitsit alkavat olla pikkuhiljaa taputeltu ja nyt voidaan antautua syksyn pimeyteen ja kylmyyteen. Tähän loistava ratkaisu on paeta kylmyyttä maan uumeniin ja discovalojen poltteeseen kun Fokus, Radikaali, Sane, Tosine ja Varkaat ovat panneet parastaan ja tuovat itsensä, haalarinsa ja suurimmat toiveensa BRA:n tanssilattialle ja baaritiskien varjoihin Bucket List –bileiden merkeissä! Kuulut sitten johonkin edellä mainituista järjestöistä tai vaikka Kyröskosken sähköhuilisteihin niin olet tervetullut juhlimaan kanssamme!
Vaikka bileillä onkin annettu teema, sinun ei tarvitse varautua mitenkään erityisesti, hyppää vaan haalareihisi ja saavu paikalle! Kaiken tarvitsemasi saat paikanpäältä.

Luvassa on vapaaehtoista teeman mukaista ja myös ei teeman mukaista ohjelmaa niin joukkueille kuin myös yksilöillekin. Ohjelmanumeroissa menestyneet tullaan palkitsemaan asiaan kuuluvalla tavalla! Lysti kustantaa 2€ + narikka. 50 ensimmäiselle on luvassa ilmainen teemaan sopiva haalarimerkki!

LYHYESTI:
MITÄ: Bucket List -bileet
MISSÄ: BRA
MILLOIN: Keskiviikkona 11.10. klo 22:00
MITÄ MAKSAA: 2€ sisään + narikka
MIKSI: Poikkitieteellisyys, raivokas biletys, halpa olut. Mitä muuta tarvitsee?
______________________________________________________

Autumn is getting colder and darker but don’t worry because there’s an excellent way to escape it when subject associations Fokus, Radikaali, Sane, Tosine and Varkaat have Bucket List-party in BRA. Even if the party has a theme you don’t have to prepare yourself in advance because all you need will be given for you at the party.

There is going to be optional programme for both individuals and groups. Winners will be rewarded! The price is 2€ + cloakroom. Those 50 people who come first will have a patch for student overall.

BIREFLY:
WHAT: Bucket List-party
WHERE: Bra
WHEN: On Wednesday 11.10 at 22:00
WHAT COSTS: 2€ + cloakroom

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *