TOSINEEN YLÄASTESITSIT

Millainen oli sinun yläasteaikanasi tyyli? Pukeuduitko vain mustaan vai oliko messissä myös nudehuulipuna ja tupeerattu kampaus? Tule näyttämään hauskin/kuvaavin/hulvattomin/masentavin yläastetyylisi Tosineen ihan ikiomille sitseille! Nyt on mahdollisuus piristyä ja piristää synkän syksyn keskellä muiden tosinistien parissa laulaen, puheenvuoroja pitäen ja ankarasti sitsaten!

Tosine järjestää ihan ikiomat sitsit torstaina 19.10. klo 18 Ruusupuiston Helena-salissa. Sitseillä on tarkoitus pitää hauskaa, laulaa perinteisiä ja uusia sitsilauluja, tutustua uusiin ihmisiin ja kokea yliopistoperinteiden syvin luonne! Vaikka olisit sitsaamassa vasta ensimmäistä kertaa, se ei haittaa! Vanhemmat tosinistit auttavat teidät sitsaamisen saloihin ja alle tulee myös muutama perusohje sitsejä varten. Todennäköisesti kaikki halukkaat mahtuvat mukaan, mutta kaikille ilmoittautuneille fukseille on varattu paikat näissä hulvattomissa bileissä!

Ilmoittautuminen sitseille alkaa torstaina 5.10. klo 12. Ilmoittautuminen tehdään lomakkeen kautta, joka ilmestyy tälle sivulle edellä mainittuna ajankohtana. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 12.10 klo 20 ja tähän mennessä myös peruutukset tulee tehdä. Muulloin sitsit pitää maksaa, vaikkei pääsisikään paikalle.

Sitsit kustantavat alkoholillisella menulla 10e ja alkoholittomalla 8e. Sitsipakettiin kuuluu puolikas pizza, kaksi terävää ja kaksi pitkää juomaa. Valinnat tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Mahdolliset erikoisruokavaliot tulee myös ilmoittaa lomakkeen kautta. Maksuohjeet tulevat sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Pizzavaihtoehdot ovat:
-kana-ananas-aurajuusto
-tomaatti-oliivi-feta
-herkkusieni-kinkku-tonnikala-katkarapu

Ilmoittautumisen yhteydessä on myös mahdollisuus tilata JYYn laulukirja, jota sitseillä tullaan käyttämään. Kannustamme jäseniä hankkimaan kirjan, jotta järkyttävältä paperintuhlaukselta vältyttäisiin. Laulukirja on myös mukava muisto yliopistoajasta ja suurin osa järjestöistä käyttää jonkinlaista laulukirjaa. Lomakkeen kautta tilattu kirja tullaan kontaktoimaan ja siihen lisätään Tosineen omat laulut Kupiaisen hikipajassa. Hinta laulukirjalle on 5e ja se lisätään osallistumismaksuun laskun yhteydessä.

Ilta jatkuu sitsien jälkeen epävirallisissa merkeissä Freetimessä. Sisäänpääsy on anniskeluravintolan kyseisen illan hinnaston mukainen.

Tule siis paikalle 19.10 klo 18 Helena-saliin teeman mukaisesti pukeutuneena AJOISSA! Pukeutumattomia ja myöhästyneitä tullaan rankaisemaan ankarasti sitsisääntöjen mukaisesti.

SIIS
MITÄ? TOSINEEN YLÄASTESITSIT
MILLOIN? TORSTAINA 19.10. KLO 18
MISSÄ? RUUSUPUISTON HELENA-SALISSA
MITÄ MAKSAA? 10e ALKOHOLILLINEN, 8e ALKOHOLITON
MITEN? PUKEUTUEN JA ANKARASTI SITSATEN
MIKSI? KOSKA SITSAAMINEN ON PARASTA, JOTA VOI TEHDÄ HOUSUT JALASSA

Mikäli asiasta on jotain kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä tapahtumasektorin edustajiin. Vastaamme mielellämme kysymyksiin, joita saattaa tulla mieleen ja toivomme näkevämme teidät kaikki sankoin joukoin paikalla!

HUOM.! FUKSIT, lukaskaa linkistä simppelit ohjeet läpi. Ohjeet käydään myös sitsien alkajaisiksi, joten rohkeasti mukaan! http://groups.jyu.fi/opus/arkisto/sitsi.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *