TOSINEEN VUOSIJUHLAT

Tosineen vuosijuhlat tulee taas ja ainejärjestömme täyttää jo huimat 58 vuotta! Keräännymme juhlistamaan tätä tapahtumaa pe 17.11.2017 klo 18.30 Seminariumin juhlasaliin (S212). Luvassa on ruokaa, juomaa, puheita, tanssia, musiikkia sekä mukavaa yhdessäoloa kaikenikäisten tosinistien kanssa. Pukukoodina on tumma puku (naisilla polvimittainen/pitkä mekko).

Juhlat kustantavat 28e/osallistuja ja se sisältää kaksi lasia viiniä, ruokaa sekä mahdollisuuden osallistua vuoden parhaisiin vuosijuhliin! Mikäli toivot alkoholitonta vaihtoehtoa, se kustantaa 26e/osallistuja. Ilmoita toiveestasi myös ilmoittautumisen yhteydessä.

Alkoholittomaan menuun kuuluu juomina vettä, limevettä sekä mehua. Illan menuun kuuluu monipuolinen salaattivalikoima, lämmin ruoka sekä jälkiruoka. Ilmoitathan erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki erityisruokavaliot otetaan huomioon pitopalvelun kanssa asioidessa.

Näihin huikeisiin juhliin voi myös tuoda avecin ja he ovat enemmän kuin tervetulleita myös muista ainejärjestöistä tai yliopiston ulkopuolelta. Muista ilmoittaa avec-toiveesi ilmoittautumislomakkeessa. Myös avecin on itse täytettävä ilmoittautumislomake!

Ilmoittautuminen on jo auki ja voit ilmoittautua juhliin alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisaikaa on torstaihin 9.11. klo 16 asti, johon mennessä myös mahdolliset peruutukset on tehtävä. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitovaa.

Nyt on kerrankin syytä laittautua oikein kunnolla, tule siis juhlimaan huikeaa Tosinetta 17.11. klo 18.30 Seminariumin juhlasaliin ja ota ystäväsi mukaan! Vuosijuhlat ovat oiva tilaisuus päästä tutustumaan uusiin ja vanhoihin tosinisteihin arvokkaassa ympäristössä.

Linkki ilmoittautumiseen: https://goo.gl/forms/LxTDrYIbwca1oPxg2

Mikäli juhlia koskien tulee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tapahtumasektoriin!

Juhlallisesti tervetuloa toivottaen

Tapahtumasektori sekä koko Tosine ry:n hallitus

(yhteydenotot ja kyselyt voi lähettää osoitteeseen sanni.m.kupiainen@student.jyu.fi)

Linkki Facebook-tapahtumaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *