MYY ITSEÄSI ILTAMA: WORKSHOP OMAN OSAAMISEN SANALLISTAMISELLE

Onko sinun vaikeaa laittaa oma osaamisesi paperille? Mitä konkreettisesti olet oppinut historian opinnoista tai monista sivuaineistasi? Tuntuuko, että et osaa sanoa mitä olet oikeastaan oppinut yliopistossa? Ei hätää!

Tosine järjestää ammattijärjestö Specian kanssa tiistaina 7.11. klo 16 alkaen workshopin, jossa harjoitellaan oman osaamisen esiin tuomista kirjallisesti. Oman osaamisen sanallistaminen on erittäin hyödyllinen taito esimerkiksi CV:tä, hakukirjettä tai LinkedIn-profiilitekstiä suunnitellessa. Workshopiin voi osallistua kaikenikäiset opiskelijat. Vanhemmille opiskelijoille tapahtuma tarjoaa työelämään siirtymiseen tarvittavia taitoja ja nuoremmille tapahtuma selkiyttää sitä, mitä opintoja kannattaa tulevaisuudessa opiskella.

HUOMIO FUKSIT! Tapahtuman alussa on fukseille tarkoitettu lyhyt info Speciasta, johon kaikkien fuksien odotetaan osallistuvan.

Pakkaa kimpsut ja kampsut mukaasi ja tule Fennicumille oppimaan taitoja, joilla työllistymisesi helpottuu huomattavasti! Tilaisuudessa tarjolla kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa.

Eli:
Oman osaamisen sanallistamis-workshop
Seminaarimäen Fennicumin salissa F105
tiistaina 7.11. klo 16-19 HUOM! Alussa info fukseille!

Mikäli tulee kysyttävää, ota yhteyttä järjestovastaavaan!

Klikkaa tästä Facebook-tapahtumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *