Tammikuussa tapahtui!

Uusi vuosi, uusi hallitus ja uudet kujeet! Tammikuu oli tapahtumantäyteinen kuukausi, ja mukaan mahtui niin ensimmäinen uuden hallituksen kokous, eeppinen kävelyretki kuin legendaarinen Tammilöysäilykin!

Kävelyretki Harjulle oli vuoden ensimmäinen tapahtuma osana Korkeakoululiikunnan juhlaviikkoa.
Tammikuu ei ole tammikuu ilman Tammilöysäilyä! Tapahtumaan saatiin porukkaa kaikilta vuosikursseilta, ja uutena ominaisuutena oli jo vuosijuhlien silliksillä testattu palju. Tapahtumasta löytyy lisää kuvia galleriasta.
Tammikuu huipentui jo viime vuonna kokeiltuun Open Mic-iltaan, joka oli jymymenestys! Tällä kertaa koristeeksi saatiin hieno, vuonna 2007 debytoitu lakana. Tästäkin tapahtumasta löytyy lisää kuvia galleriasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *