Kauden 2022 hallitus on valittu!

Perinteinen syyskokous järjestettiin perinteisesti taas Lillukassa torstaina 4.11., ja järjestö valitsi kauden 2022 hallituksen! Kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille, niin paikallaolleille kuin etäosallistujille 🙂

Onnittelut kauden 2022 hallitukseen valituille!

Takarivissä vasemmalta alkaen: Elisa Kujansuu (päätoimittaja), Iidamaria Pyykönen (koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava), Joonas Niemi (koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava), Juho Kari (yritysyhteistyövastaava), Samu Ojanen (rahastonhoitaja), Santeri Helakallio (järjestövastaava), Jussi Lampinen (sihteeri-tiedottaja), Viivi Kekäläinen (tapahtumavastaava) ja Pekka Pirinen (tapahtumatiimissä)

Eturivissä vasemmalta: Jenna Viikki (kansainvälisyys- ja ympäristövastaava), Noora Muikku (puheenjohtaja), Aino Ollila (kulttuuri- ja ekskursiovastaava), Pia Komonen (tapahtumatiimissä) ja Emilia Lokkila (tapahtumatiimissä)

Kuvasta puuttuu Tatu Viitikko (liikuntavastaava)

Kuvan otti Sanni Kallio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *