Syyskuussa tapahtui

Syksy starttaa, niin myös Tosineen toiminta! Syksy aloitettiin perinteisillä menoilla, kun vanhemmat opiskelijat toivottivat fuksit tarvetulleeksi jo perinteisillä fuksipiknikillä ja fuksiaisilla.  Tutorit ovat tehneet loistavaa työtä tutustuttaessaan uudet opiskelijat osaksi yhteisöä. Ja jengi viihtyi!

Fuksipiknik mölkyn parissa.
Fuksiaisten aloitus C-rakennukselta.

Tosineen koposopot ovat osaltaan auttaneet uusia opiskelijoita sopeutumaan yliopisto-opintoihin.  Kahvitilaisuuksia pidettiin opiskelijoille laidasta laitaan ja OPS-työpajassa kuultiin tosinistien näkemyksiä. Tosineen hallituksen sektoreiden välinen yhteistyö on ollut syksyllä kuumaa kamaa!

Tosineen tapahtumat ovat keränneet huiman määrän osallistuja läpi syksyn, joista hyviä esimerkkejä ovat olleet Open mic -iltama sekä ennätysajassa KideAppissa loppuunmyyneet fuksisitsit. Tunnelmaa nostatti tosinistien vapaalla lavalla esitetyt ohjelmanumerot sekä pitkän odotuksen kruunannut sitsitunnelma. Lisää tunnelmia Tosineen syksystä löytää jäsenistölle suunnatusta galleriasta!

Open mic

Syksy jatkuu tapahtumatäytteisenä sekä työnteon innoittamana. Tosine siirtää katseensa kohti syksyn rientoja, joista yksi tärkeimpiä onkin 63. vuosijuhlat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *