Tosineen loppuvuosi

Vuoden viimeiset tapahtumat keräsivät huiman määrän osallistujia sekä erityisen hyvää palautetta. Puolen vuoden suunnittelun tuloksena saatiin aikaan ainejärjestön 63. vuosijuhlat. Illan aikana nautittiin puheista, ruoasta ja juomasta sekä mukavasta seurasta. Pukuloistoinen ilta oli kaunis ja virkistävä muistutus ainejärjestön yhtenäisyydestä.

Lisää tunnelmia löytyy aiemmasta artikkelista sekä nettisivujen kuvagalleriasta.

Tosineessa on tehty jälleen myös yhteistyötä. Marraskuussa pelattiin lautapelejä yhdessä Nefan kanssa sekä osallistuttiin Linkedln-työpajaan Emile ry:n avustuksella. Myöskään yhtä tärkeintä yhteistyökaveria, eli Helan laitosta, ei unohdettu, sillä laitoksen henkilökunnan kanssa on keskusteltu kopo-asioihin liittyen sekä Lucian päivä kunniaksi hörppäistään vielä glögit vuoden päättymiselle. Samaisena päivänä tullaan vielä kyykkäämään yhdessä Ynnä ry:n kanssa ja jokainen tosinisti on näihin pirskeisiin tervetullut!

Tapahtumasektorin puolesta vuoden tapahtumat kruunasi fuksien järjestämät pikkujoulut. Pikkujouluissa päästiin tänä vuonna risteilemään ja meininki olikin sen mukaista! Illan aikana koettiin erilaisia (pikku)jouluisia esityksiä sekä puuro- ja glögitarjoilua. Näyttikin siltä, että myös joulupukki oli ehtinyt kiireiltään vaihtaa edes hetkeksi vapaalle, sillä hän viihtyi tosinistien seurassa koko pitkän illan ajan.

Pukki viihteellä?!

Lisää tunnelmia pikkujouluista sekä pikkutuhmasta risteilyporukasta löytyy nettisivujen kuvagalleriasta.

Näillä sanoilla alemmekin pian hiljentymään joulunviettoon. Myös Tosineen kohdalla sanonta ”uusi vuosi, uudet kujeet” pitää paikkansa, sillä Tosineen seuraava hallitus aloittaa tehtävässään vuoden alussa. Nettisivujen yhteystiedot päivitetään ajantasalle niinkin pian kuin mahdollista, jolloin mutkaton yhteydenotto on edelleen(kin) mahdollista. Palaillaan remmiin levänneinä ja intoa täynnä jälleen ensi vuonna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *