Syykuussa tapahtui

Tosineen syksy starttasi vauhdikkaasti totuttuun tapaan, jossa pääosassa olivatkin fukseille suunnatut tapahtumat. Fuksit toivotettiin tervetulleiksi piknikin, fuksiaisten kuin myös fuksisitsien merkeissä. Tapahtumakonseptit ovatkin tulleet heille jo tutuiksi jo opiskelijakonkareiden avustuksella.

Puheenjohtajisto paikalla juhlatunnelmissa…
Perinteikkäät fuksiaiset, jossa uudet opiskelijat kiertävät Seminaarinmäkeä suorittaen joukkueissa heille annettuja tehtäviä erilaisilla rasteilla, joissa pääsee tutustumaan muihin Tosineen opiskelijoihin.

Tapahtumat keräsivätkin loistavan osallistujamäärän niin vanhoista kuin tulevista konkareista. Fuksiaisista ei menoa ja meininkiä siis puuttunutkaan!

ARI-teemaiset fuksisitsit keräsivät asukokonaisuuksia kommareista futareihin.

Syksy jatkuu talvenodotuksella sekä perinteisillä tapahtumilla, joihin lukeutuu muun muassa Open mic sekä koposopo-sektorin järjestämät kopokaljat ja -kahvit, joissa keskustellaan Helan opetuksesta sekä Tosineen tarjoamasta edunvalvontatyöstä. Tosineen hallitus lisäksi valmistautuu tulevaan syyskokoukseen, jossa valitaan tulevan kauden hallitus. Lisäksi valmistelua ja innokasta odotusta nauttii Tosineen 64. vuosijuhlat, joita päästään juhlimaan perinteikkäästi jälleen marraskuussa. Syksy onkin Tosineessa täynnä iloa ja odotusta, minkä vuoksi Tosineen merkitys opiskelijoiden elämässä korostuu pimenevien iltojen keskellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *