Kauden 2024 hallitus on valittu

Perinteinen syyskokous järjestettiin 1.11. Boomboxilla. Jäsenistö valitsi itselleen kauden 2023 hallituksen jäsenet sekä toimihenkilöt. Onnea jokaiselle valituksi tulleeksi!

Alarivi vasemmalta: koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava Iida Kauhanen, tapahtumavastaava Netta Honkala, puheenjohtaja Tiia Tenhunen, sihteeri-tiedottaja Ella Virtanen, liikuntavastaava Roosa Loponen.

Ylärivi vasemmalta: koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava Heidi Hakala, kansainvälisyys- ja ympäristövastaava Janne Niemelä, yritysyhteistyövastaava Kari Roikonen, järjestövastaava Elli Kivivuori, rahastonhoitaja Samu Ojanen, kulttuuri- ja ekskursiovastaava Niklas Rantavuori, päätoimittaja Ville Sivula, tapahtumatiimiläiset Emilia Fabritius, Pihla Jokikokko ja Era Kirvesmäki.

Kuva Jussi Lampinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *