Syyskokous 2020 ja uusi hallitus kaudelle 2021!

Näissä poikkeuksellisissa oloissa Tosine ry onnistui kuin onnistuikin järjestämään perinteisen syyskokouksen heti marraskuun alussa, 4.11. Kokous pidettiin hybridimallina, eli jäsenistö osallistui kokoukseen Zoomin kautta ja paikan päällä kokoustilassa olivat vain puheenjohtaja, sihteeri ja ääntenlaskijat.

Kokoustunnelmia! Kuvaaja: Amir Abdelamir

Tästä huolimatta (tai kenties juuri siitä johtuen) syyskokous onnistui vallan mainiosti ja ennätysmäisen nopeasti! Hallitus kaudelle 2021 näyttää vallan mainiolta, ja luvassa on varmasti kaikin puolin hieno vuosi.

Hallituskuvakin on vielä poikkeuksellinen, mutta tässä ensivilkaisu uudesta hallituksesta. Ylärivissä vasemmalta oikealle: tapahtumatiimiläinen Pia Komonen, rahastonhoitaja Amir Abdelamir, liikuntavastaava Pekka Pirinen, tapahtumavastaava Sanni Kallio, tapahtumatiimiläinen Jussi Lampinen.

Seuraavana: tapahtumatiimiläinen Viivi Kekäläinen, kulttuuri- ja ekskursiovastaava Anniina Juvonen, puheenjohtaja Topi Taipale, kansainvälisyys- ja ympäristövastaava Paul Helminen.

Seuraavana: päätoimittaja Eemeli Sutinen, sihteeri-tiedottaja Noora Korhonen, sopo-kopo Noora Muikku

Alimmalla rivillä yritysyhteistyövastaava Eetu Aalto sekä järjestövastaava Riikka Kyttä.

Kuvasta puuttuu toinen sopokopo Tiia Tenhunen.

Onnittelut uudelle hallitukselle ja jaksamista vanhalle, jolla on vielä muutama kuukausi aikaa nauttia pestistään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *