Maaliskuussa/huhtikuussa tapahtui

Tosine jatkaa eteenpäin jylläämistä reippaalla meningillä, josta kertovat runsaat ja värikkäät tapahtumat sekä sektorien yhdessä tuumaillut iltamat. Tosineen tapahtumat ovat olleet koko kuukauden ajan suosittuja, mikä on aina hieno asia huomata!

Tosinistit pääsivät pitkästä aikaa sitsaamaan ja vieläpä rakkaalla Historicalla. Asuina nähtiin monenmoisia hassuja hattuja, jotka tällä kertaa toimivat sitsien pukeutumiskoodina. Sitsit sujuivat kuin unelma, ja oli hienoa päästää jälleen kiinni Tosineen näppärään sitsikulttuuriin!

Elämä Tonella on jatkunut entisellään omalla, rennolla painollaan. Kevään kurssien loppurutistukset alkavat kummittelemaan kalenterista ja opetusharjoittelijoiden viimeiset tapaamiset koittavat. Koulutuksen puolesta sosiaali- ja koulutuspoliittiset vastaavat pitivätkin kopokaljat/kahvit ravintola Ruthissa, jossa pääsi kertomaan parennusehdotuksia ja palautteita kursseista tai jakamaan muita huoliaan. Paikalla oli paljon tosinisteja, joten koulutuksen kehittäminen kerää edelleen paljon kiinnostusta.

Koposopot järjestivät myös yhdessä Jyväskylän historian ja yhteiskuntatiedon opettajien liiton eli HYOL:in kanssa yhteisen koulutusillan Keljonkankaan uudella yhtenäiskoulussa, jossa oli mahdollisuus päästä tutustumaan uudenlaiseen oppimisympäristöön sekä verkostoitumaan aineenopettajien kanssa. Osanottajia oli useampia ja ilta keräsi kiitosta niin liiton jäsenopettajien kuin tosinistien puolesta. Toiveena onkin, että nämä illat tulivat jäädäkseen!

Maaliskuu kruunattiin tapahtuma- ja kulttuurisektoreiden yhteisellä Open mic ja bändi-illalla, jossa alkuillasta oli mahdollista päästä näyttämään oma talenttinsa vapaalla lavalla. Lopuksi tosinistit saivat nauttia live-musiikista, joita tarjoili peräti kolmen bändin loistava ja taitava kattaus. Perinteinen Open mic sai hienon uuden elementin, jossa bändijulisteet saivat osallistujat jo odottamaan ja hurraamaan lavalle astuneille soittajille. Kokonaisuudessaan ilta oli äänekäs, värikäs ja varmasti jokaisella hyvän mielen tuova.

Jälleen etenemme kohti kesää ja kaikkien odottamaa vappua! Vihdoin pääsemme virallisen vapun viettoon, jota Tosineen tapahtumatiimi on alkanut jo innoissaan suunnittelemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *