Huhtikuussa (vapussa) tapahtui

Tosineen toiminta se vaan rullaa eteenpäin ja huhtikuu saattaa jopa olla monen opiskelijan lempikuukausi: monet deadlinet jäävät taakse ja vappu kolkuttaa jo ovella. Tänä(kin) vuonna tapahtumatiimi teki suuren työn jokaisen mukavan ja nauruntäyteisen vapun takaamiseksi.

Vappuviikko aloitettiin huikeilla sitseillä. Tällä kertaa teemana toimi faijateema, jonka vuoksi pukeutuminen oli hyvin faijamaista. Ilta sujui railakkaasti ja pääsihän tällä kertaa toastmaster myös korottamaan kuuluisaa iskä-ääntään. Ilta oli kaikinpuolin jokaisen osallistujan mielestä onnistunut.

Vappuviikolla päästiin myös rauhallisempaan teemaan, kun Nefa ja Tosine yhdistivät voimansa yhteisellä lautapeli-illalla. Illan aikana päästiin osaksi tutustumisleikkejä sekä yhteisiä, hyviä pelihetkiä.

Tosine pääsi lisäksi myös jatkamaan perinteitä, kun Lööpin kanssa järjestetty pubibussi teki comebackin sekä Puolueen kanssa järjestetty vappuralli villitsi ainejärjestöt perjantaisessa Freetimen illassa. Illat olivat odotettuja sekä erittäin onnistuneita. Tosinistien iloiset ilmeet sekä railakkaat somepäivitykset viestivät, että vapputekemisiksi kyseiset tapahtumat olivat erittäin toivottuja.

Vappuaatto eli pääpäivä meinasi hidastua pienen sateen vuoksi, mutta onneksi yksikään tosinisti ei ole sokerista tehty. Sade ei haitannut meininkiä vaan Canth sai lakkinsa perinteisin menoin. Monen opiskelijan lempitapahtuma jatkui epävakaassa säässä, mutta siltikin hymyissä suin. Tosinistit pitivät majaa Kirkkopuistossa perinteisesti Tosineen lipun alla.

Vappupäivänä JYY järjesti perinteisesti piknikin, jonne myös Tosine osallistui, jälleen tutun ja turvallisen lipun alla. Harjulla oli mukavaa ohjelmaa sekä parasta tosinisti-seuraa. Sää palveli väsyneitä ylioppilaita paremmin ja joidenkin ilta jatkui edelleen ihan pikkutunneilla saakka.

Huhtikuu on yleisesti yksi tärkeimmistä kuukausista myös Tosineen toiminnalle, jolloin jokainen tukeutuu kanssaopiskelijoiden seuraan sekä Tosineen järjestämään toimintaan opiskelustressin vastapainoksi. Tästä on hyvä pompata kohti kesälomaa sekä uudenlaisia haasteita. Syksyllä pääsemme taas ottamaan vastaan uudet opiskelijat sekä starttaamaan uuden lukuvuoden hyvässä ja parhaassa seurassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *